måndag 2 september 2013

Söndag

Idag har det varit en riktigt riktig söndag. Vi har nämligen inte gjort nånting, bara legat på soffan och myst hela familjen jag, marcus, cessan, nadja och bebben i magen. Okey nadja och cessan tröttnade tillslut och for ut till ettpar timmar, men sådär i stort sätt. Har faktist int ens gjort mat utan ätit av gårdagens tonfisksalladsrester. Bebben har också varit lugn och bara vridit lite på sej ibland, han är väl trött efter gårdagens härjande, eller så samlar han krafter för att snart komma ut? Fick faktist en såndän hopplös känsla ikväll igen att han kommer ju aaaaaldri ut, försökte trösta mej med att fråga marcus när han tror att han kommer och det hjälpte ju inte mycket när han svarade att inte före beräknat tror han.. Äsch då.. Försöker mitt bästa med att inte tänka och vänta så mycket men det är inte så lätt... Vaknar varje morgon lika besviken över att jag sovit gott och det inte börjat hända nånting ennu heller på samma gång som jag såklart är tacksam över att kunna sova utan att springa på vessan stup i kvarten eller annars bara sova dåligt... På nåt vis är jag inställd på att det är på natten det ska börja.. Och det att man blir frågad 20 gånger till dagen härifrån och därifrån att e ni hemma ennu hjälper ju inte än att inte tänka på saken, vet ju att alla bara är nyfikna och förväntansfulla och att nog våra bådas släkter går på nålar där hemma och bara väntar på att få höra nånting men dom lär nog ska få veta när det är dags :) Nåja, ny vecka nya tag och nya förväntningar, om dehär nu sku ha varit sista söndagen som det är bara vi, nu ska vi iallafall krypa under täcket och jag ska göra marcus lite besviken igen med att seja aaaij du kan inte slänga benet över mej det tar sjukt och få svaret aijoo men när de e ju så skönt att sova så.. Lika som varje kväll :p Nåå, snart är foglossningen borta och höften tål igen lite mer belastning, väntar :)

2 kommentarer:

  1. I feel you!! Är så innerligt trött på att vara gravid. Orkar int fara till butiken eller träffa folk för jag är så trött på allt kommenteras.. Känns som om man sku vara förevigt gravid och bebisen kommer aldrig komma.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mm,m! Ha många gånger läst på din blogg å tänkt tanken att dedär sku lika bra ja ha kunna skriva :D man går å väntar å väntar å så tror man att ju börjar de hända någo å så händer de ingenting å så blir man bara irriterad :p

      Radera