måndag 16 september 2013

Blääää...

Idag är det en känkkäränkkädag.. Var så besviken efter läkarbesöket, vet egentligen inte varför ens, va sku han kunna göra åt att inte bebben vill komma ut? Han försökte gräva lite igen och fick till stånd lite blodblandade flytningar och irriterat lite på det viset så det kanske vill börja lite igen.. Annars sa han att det ser ennu färdigare ut för att börja än förra veckan men fick endå en igångsättningstid till tisdag om en vecka. Nu vet vi då iallafall att senast på tisdag klo.8 får vi börja föda :) en liten lättnad som inte ens egentligen känns som en lättnad, börjar vara så otroligt trött på dethär, både fysiskt och psykiskt.. Humöret går precis upp och ner från jätteglad till att bara gråta och fötterna ser ut somom jag inte skulle ha vrister och dessutom värker dom... Nåja ska int klaga så mycky...

Rådgivning var det ju också, blodtrycket lågt, hb högt, magen hade vuxit ennu lite till så den ligger nu på 39cm, bebben är endå normalstor så barnmorskan sa att den ligger väl och putar utåt eller att jag har moderkakan så det sticker mer ut eller nånting.. Hjärtljuden var bra och urinen ren. Svullnaden tyckte hon såg normal ut med tanke på att jag är överburen. Allt bra alltså så enligt alla värden klarar min kropp utan problem av att vara gravid ennu fast det känns som annat..

Mellan besöken hade jag gått om tid att vänta, var en sväng till hm och hittade jättefina saker, köpte storlek 72 som vi inte har av alls så köpte inte ens nånting onödigt, fast han inte kan använda kläderna på ca. 1/2 år men endå :) sen var jag på lunch med marcus och gick i stan i lite butiker och bara tittade :) efter besöken tog vi ennu kaffe med famo och fafa och sen en snabb sväng till butiken , nu är jag riktigt slut och ska krypa ner under täcket riktigt, eller har faktist gjort det ren :) väntar bara på att marcus skall komma hem näromhälst, kanske han vill krypa ner en stund han också och kramas lite så kanske jag blir på bättre humör :)

Här är iallafall vad jag köpte åt bebben, finns å massor med fina saker och hm har dessutom både fina och billiga barnkläder, dessutom känns materialen riktigt bra också på dom flästa kläder, domhär setten för 9,95 med byxor, body och mössa som alla har tycker jag känns lite dåliga (fast jag nog då i början köpte ettpar jag också) men dom är ju billiga och riktigt söta dom också :)

                  
                                                2st töjor och jeans

                  
                     En t-skjorta till sommaren och en rolling stones pyamas


Som sakt är allt i st72 så han får vänta lite med att använda det här :)
     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar