måndag 2 september 2013

Flashback

Konstigt hur vissa saker kan väcka upp minnen man annars inte tänker på så mycket, marcus satt just på en sång av petri nygård då ja bad honom lägga på nånting av petter (litet missförstånd där :D) och jag fick en sån stark bild i huvet av en kväll i seurahovi, då det ennu var gamla hovi före renoveringen, kommer ihåg att vi drack tekila och det var någon som hade gått ut skolan men minns inte om det var min egen dimission eller nån annans, tycker också att det skulle ha varit vaahtobileet. Men en slags stark bild fick jag av när vi stod där vid bardisken och att det var en rolig kväll, roligt att få såna flashbacks! :) vi kom fram till att det måste ha varit typ då som sången kom ut för det var nog av den sista tiden före hovis renovering, då hovi ennu var en plats som bar rolig att gå till, tycker barerna i borgå annars också blivit tråkiga senaste åren, eller så har jag bara vuxit opp från dom. Roliga tider var de iallafall och vad tiden gått fort efter det! Tycker att det var typ förra året men det är 4-5 år sen! Delar med mej av ettpar bilder från den tiden, från min födelsedag som vi firade med närvårdarklassen, sku det ha varit min 19års fest? Och fast tiden gått så fort har det hunnit hända så otroligt mycket, en del har barn, många har stadiga förhållanden (ganska många faktist med samma person som då), en del har byggt eller köpt hus, alla har gått vidare med sina liv efter dimissionen och ingen har nog säkert märkt hur fort tiden gått, sku de kanske vara dags för en liten klassträff nångång? :)

2 kommentarer:

  1. Hahaa dom där kvällarna va bra! :D har fortfarande roligt åt Lotta fall på dansgolvet på vaahtobileet o hennes stora bula :D o kommer du ihåg vår vappenfest hos Marcus som vi också fortsatt sen ut ti Hovi? :D när vi alla klädd ut oss :D oj oj va goda tider! Men juu klassträff sku kunna vara helt kiva snart igen, du missa ju vår förra :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja tror de tilome va samma kväll, alltså vappen å lottas halkande :P de va no en kiva kväll :P joo ja missa ju förra :/

      Radera