torsdag 20 mars 2014

stil

Är det bara jag som såsmåningom börjar sucka åt domdär långa blonda oäkta håren med lite lätta lockar? Så man riktigt ser att det inte finns en chans att det kan vara äkta. Nu ser man ju sällan i verkligheten såna hår men på alla stora bloggar (eller många) finns ju domhär frisyrerna.. Det börjar kännas lite gammalt, dom bloggerskorna som alltid skall vara först med det nyaste modet, varför har dom fastnat i samma frisyrer? Alla har dessutom likadan och alla tycks gå till samma frisör. Suck... Är det inte det naturliga som börjar vara mer inne nu? Inte massor av smink, övernaturligt långa överpyntade naglar eller orange fejkbrännor.

Själv föredrar jag iallafall naturlighet och lixom fresht, en människa som ser frisk och ren ut lixom ser på första intrycket ut som en trevlig människa. Ett tjockt lager brunkräm t.ex. ser ju inte rent och fresht ut.

Går man lite djupare in på saken så kan man ju se på en person ganska bra beroende på hur personen har fixat sej. En som är väldigt mycket sminkad och klär upp sej väldigt mycket ser man som en väldigt osäker person, en person som måste dölja mycket föratt känna sej någorlunda säker på sej själv. Sen finns det dom som man ser att bara har gett upp av nån anledning, som inte tänkt på sej själv på väldigt länge, osittande kläder och inget lyster i hyn, kanske har personen tänkt för mycket på andra och glömt sej själv kan man ju tänka? Ja de finns ju många olika sorter.

Själv kan jag nog säkert se lite bryr mej inte ut ibland, håret står ut åt alla håll och ganska intetsägande klädstil men har iallafall försökt bättra mej lite. Far jag till butiken vill jag nuförtiden se iallafall lite representabel ut och det är nog längesen jag gick till butiken eller stan i mjukisbyxor. Mejkar mej gör jag endå väldigt sällan, faktist inte oftare än kanske 1-2 gånger i månaden men tror också att hyn mår bra av det. Vill ju självklart se vårdad ut föratt andra inte ska tänka att oij vad hon ser ut, men till största del föratt då kan man själv känna sej mer säker, trivs man i sitt skal blir man ju mer säker och öppen. Nu insåg jag att kanske där endå är lite av dendär platina smink bruden i mej då men nej.. Då skulle jag inte gå osminkad och med håret åt alla håll av blåsten..

Hoppas ingen tog illa upp och på nåt sätt tog åt sej, de va absolut inte meningen, tänker inte på nån speciell utan människor överlag.


2 kommentarer:

  1. Det här har int så mycket med själva poängen i ditt inlägg o göra, men du borde nog sminka oftare för du e jätte duktig på att sminka :P ja kommer ihåg i prakticum så du hade allti jätte fint smink då när du laga lite någå extra :) du va duktig på att använda ögonskugga! Så du ska absolut int tappa den talangen ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu mejkar ja ju mej då som de e någo extra men sådär ti vardags känns de så onödit, så e ja så van att vara utan så går ja sen allti å gnider mej i öga eller någo så e de överallt :D men kanske ja borde ta fram färgena igen jaa :) ja hadd ju en grön ja ganska ofta använd, eller har no kvar den men ha int använt den pålänge :)

      Radera