fredag 14 mars 2014

brills

Nu är det god tid att plocka fram solbrillorna ur lådorna! Eller inte just nu då som det är kolmörkt men på dagen, men det förstod ni väl troligen nog..

Igår plockade jag farm mina och idag var vi och köpte ettpar åt Charlie.

För mej är favoriten dom klassiska pilotbrillorna, tycker om dånhär som jag nu haft ettpar år, guldbågar med bruna linser.

Före dom var det domhär som var favoriten, gillar dom ennu också men dom är så skrapiga så man ser inget ut från dom.. borde ta mod till mej och slänga dom bara.. Vilken gammal bild föresten, tror det var vappen då vi var 16? 17? år. Marcus har ju nog endå dom snyggaste solbrillorna ;)

En modell jag inte alls gillar är dendär sportmodellen typ, som går på sidorna.

Typ såna, färgade eller spegellinser som skiftar i färg ennu på det så urk.. Är väl inte född på det årtalet så jag kan tycka dom på nåt sätt ser snygga ut.

På män är denhär modellen snygg tycker jag, eller så pilotbrillor, dom går åt såväl män som kvinnor, tilome så att jag nångong lånat marcus brillor, mer unisex kan det inte vara.
Va mycke brillor det nu blev! Egentligen skulle jag ju visa dom nyinhandlade åt Charlie! Där gick vi på bekvämlighet och praktiskhet. Bestämde mej för att köpa ettpar riktigt ordentliga så gick till optikern och provade och fick tips och domhär kom vi hem med:
Dom går inte att bryta sönder och tål att tuggas på. Dom har en rem där bak som man kan spänna så barnet inte kan få av sej dom kasta iväg dom, så lätt iallafall. Mörkhet 4/4 i linserna så det är skonsamt för dom små ögonen. Dom går att ha åt vilket håll som och är formade enligt den platta babynäsan.

Tänkte nog att det blir ett dyrt kalas dehär då sånhänt kan kosta hur mycket somhälst, hade tänkt mej att det nog far minst 50€ så blev riktigt positivt överraskad då dom var lite på 30€ och det ennu kom med en påse att förvara dom i. Vet inte vad dom kostar annanstans men säkert har dom lagt på några ålandseuron men nu är dom köpta och dom borde gå hela sommaren :)


6 kommentarer:

  1. Hej. Vad snygga babybrillor. Vad är det för märke på dem?

    SvaraRadera
    Svar
    1. julbo är märket, dom finns i flera olika färger :)

      Radera
  2. Hahahah neeej va gammal bild!!! :D ja kommer ihåg den där vappen! :D de va min o Nickes första vapp tillsammans så vi va nog 17 år :D hahahha o vi hitta väl på någå namn åt oss?? Marcus va någå ööh Elton John eller någå fiskmås?? :D ja kommer int ALLS ihåg! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. du hadd på facebook kommentera på den "grisen, fiskmåsen och elton john" så de måst no ha vari de då som du tänker på :P

      Radera
  3. Vi var o söka brillorna åt Oliver idag o. Testa några par o han blev så arg med dom som har remmen så det blev "vanliga" då. Han tyckte dom var roliga o ha på. Få nu se hur dom hålls på men tänkte att dom är lättare i bilen o få på åtminstone.

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha :P Charlie titta lite frågande men sen så han nöjd ut no å brydd int destomer om dom, men säkert kommer de nån period som han blir arg för dom å :P

      Radera