tisdag 11 mars 2014

härliga tider

På samma gång som det är så roligt nu när Charlie börjar bli en rörlig liten människa hänger jag inte riktigt med.. vart försvann dendär lilla babyn som man kunde lägga och ligga på filten, gå själv på wc och hitta liggandes på samma ställe då man kommer tillbax, nu har han ju hunnit med fast vad på den lilla halva minuten man är borta, om man alls vågar lämna honom där, har nog börja få ta med honom igen som då som han var riktigt liten loppa, nu sitter han ibland i sin tripp trapp i dörrhålet :P

Babysäkra huset har vi också fått börja, fick hem skåpet till stereon så allt är innanför, sladdar och allt annat roligt.

Såhär ser det ut nu, skåpet passar nu väl inte annars riktigt in i vår inredning då det är mer retro men det passar i stil med lp:n och radion och stereon passar så bra in i det  så för det praktiska är det perfekt!
Sen ska det skaffas ennu en hake till källardörren och portar till trapporna, vi är typ aldrig i övrevåningen förutom när vi sover så portarna söker vi nog från ikea i maj när vi troligen skall till fastlandet. Sen blir det väl att flytta saker uppåt i takt med vad han växer :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar