tisdag 11 mars 2014

hur gör ni??

Idag hände det jag varit rädd för, nämligen att Charlie inte meddelade över att han vaknade och väckte mej med att dunsa i golv... Somtur har vi ju ganska låg säng och han började skratta igen direkt som han fick komma upp tillbax och verkade inte ha ont nånstans men det kan ju gå illa, eller int är det ju bra iallafall och skrämda blev vi nog båda två!

Hur gör ni andra som tar babyn i egen säng på morgonnatten? Sålänge vi är två i sängen och han är  mittimellan går det ju bra men när ena "kanten" far på jobb blir det ju värre nu när han har sån fart på och skall undersöka allt.. Tänkte nu iallafall ta en madrass på golve som vi får sova dendär sista stumpen av natten på.. Om det då sku vara bättre... Men tar gärna emot tips på hur andra gör! Att han stannar i sin säng går inte för då har jag väckning helt och hållet 5 tiden varge dag då han sen mera inte får ro för sej själv så det är inte ett alternativ...


2 kommentarer:

  1. Kan du inte säga åt Marcus att han ska lägga sin kudde under madrassen när han kliver upp? Eller rulla sitt täcke och lägga det vid kanten av sängen som ett staket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. fast han e nog en sån ångvält att han kommer igenom de tror ja :/ dynorna flyttar han på utan problem iallafall...

      Radera