måndag 10 mars 2014

Amningshjärna

Idag kan man verklige seja att jag har haft amningshjärna! Vi skulle iväg till mitt jobb med charlie, packar ihop oss och låser dörren, då inser jag att jag har skötväskan med hemnyckel och allt innanför... Nåja, klo. var 1 och marcus kommer hem klo.17.30... Vi var nu på jobbet en stund var jag fick frågan vilket datum Charlie är född, det kom jag inte ihåg så fick kolla på facebook, vilken mamma, kommer inte ihåg sitt eget barns födelsedatum! Sen var vi och hälsa på hos grannen resten av dagen, somtur finns det denhär veckan en 4mån tös där så fick ju en blöja iallafall och tacka vet jag amning, man kan ju lixom inte låsa in brösten!

Inte en dag som gick helt i prick men vi överlevde ju och hade det riktigt bra. Dessutom får jag börja röra på flesket nu igen efter att jag efter förkylningen latat till mej, vi kom nämligen överens med en av grannens systrar som kommer vara här till påsk att vi iallafall varannan dag försöker få den andra med på en promenad, så det låter ju bra :)

Efterlyser domhär hjärncellerna, skulle behöva tillbax dom före jag låser ut mej i bara underkläder med Charlie innanför typ, de sku vara rena mardrömmen, att ha honom inne och mej ute alltså, underkläderna skulle vel vara illa för kylan annars är jag inte så blyg, fast jag ju nog hellre skulle stå där med kläder på, ni förstår vad jag menar.

2 kommentarer:

  1. Ni har ingen reservnyckel som ni kan "gömma" ute någonstans. Alltså int i nån buske då utan tex i vedlidret, växthuse :) Angående att charlie föll ner från sängen så vi hade sängen mot väggen de första året. Vårt sovrum är annars också ganska litet så det passa riktigt bra :) / Fanny.

    SvaraRadera
    Svar
    1. vi har bara 2 nycklar å ha lääänge tänkt att vi borde göra en till kopia å ha ute men de blir aldri av.. å marcus menar att då tar ja in den bara... förut ha vi int alls låst dörren, de gör typ ingen på åland, men nu ha vi endå börja göra de ibland.. dedär me sängen mot väggen va ju en bra idee!

      Radera