tisdag 25 mars 2014

gubben i lådan

Just nu är leksakslådan den populäraste leksaken hos oss. Den tömms och så börjar den fara runt runt åt alla håll :P Idag har vi också lekt gubben i lådan leken och det var roligt, fast han nu inte förstod ideen ennu men att sitta i lådan var ju roligt.



Kunde som vanligt inte välja bara en bild så här är några :P

Igår var man så stilig också i sin ylledräkt :) Vi var på upptäcktsfärd och gick in på en sandväg för att se vad som finns på slutet, svaret var hav hav och mera hav, riktigt öppet och jättefint. Vi blev lite skrämda för svanarna som en bit ifrån skrek och sen flög iväg, dom har säkert bo där nånstans men detvar endå såpass långt på sidan att int tror jag man stör dom för mycket. Promenaden blev lite längre än väntat och 1 timme 50 min var vi ute och traskade, så roligt var det inte tyckte Charlie men sov endå största delen av promenaden.


1 kommentar:

  1. Ser nog ut just så som vi har på gång här o. Stilla kan man inte vara en stund o allt ska upptäckas. Nu när Oliver har lärt sig o fara framåt på golvet så trivs han inte just mera i famnen, om han inte får hoppa eller gå med hjälp av den som håller i famnen.

    Jättefin ylledräkt!

    SvaraRadera