torsdag 20 mars 2014

så int pojken behöver frysa

Hemma igen, börjar nästan vara stressigt att vara med herrn nånstans då det skall smakas på kompisar, kännas på allt och ordet stilla finns inte. Nåja bra går de ju endå, fast jag inte känner mej lite förvirrad när jag inte hänger med i allt när man ska se efter honom :) Efter babytreffen var vi ju och shoppa lite hittade lite åt charlie men inget åt mej. Lunch åt vi också i stan, blev en ungspotatis med räkor för mej, inte precis enligt dieten men får äta lättare resten av dagen istället :)

såhär stilig var herrn idag :) Så stor kar redan <3


Från hm fick han ettpar tygbyxor i marinblått som ser sådär snygga ut men har gummiband på baksidan av midjan så det blir mjukt och bekvämt endå och en tuff apbody, lite strumpor och strumpbyxor också och från kappahl som hade tag 3 betala 2 på alla barnkläder fick han en randig body och ettpar marinblåa mjukisbyxor, så fick han nya simbyxor också, köpte redan ettpar men dom sitter jättedåligt så kanske domhär sku vara bättre :) Nån som märkt vad favoritfärgerna på Charlie är? ;P Marinblått, grönt och mörkrött, det är nog dom färgerna som hans hudfärg ser finast ut i, gult passar inte alls och inte heller för blesuga färger, precis som jag :)

Sådär annars fick jag svar på min undran över hur kroppen gör om man faller med en baby i famnen och man skyddar babyn som tur är. när vi kom in till maxinge halkade jag med Charlie i famnen hade säkert blivi lite snö under skon eller nånting, landade på knäna så nu har jag fina uppsvullda blå och röda knän men huvudsaken att Charlie inte fick sjukt, han märkte nog inte ens att nånting hände. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar