måndag 17 mars 2014

Dag 1

Då var det måndag och min "diet" börjar, vill inte riktigt seja att det är en diet men det är det väl nog, förutom att den skall ge en bättre grund för mitt ätande alltid, det är lixom målet för mej. Nu är iallafall första målet uppätet och har nog inte ätit en så ordentlig frukost pålänge! Kommer inte behöva vara hungrig, det vet jag, såpass mycket får man äta, men när dedär suget på någo speciellt kommer? Va gör man då då? Nåå kommer nog ha en dag i veckan som jag får äta lite mer fritt och kommer inte heller gå programmet helt till 100% annars...

Såhär såg frukorten ut, ett exempel på att inte gå till 100% såhär direkt i första målet, lovande! Nää men det jag endrade var att jag la på lite fryshallon på gröten, mitt bondevett sejer att lite hallon gör inte att vikten inte skulle gå ner. Har dessutom ingen matvåg ennu så det blev lite ditåt med vikten nu, försökte med grynosten ta en så stor del av paketet som borde vara passligt och såå :)

Klo.15 har vi träff för det första aerobiska passet, låter så fint, första promenaden i dieten sejer jag. Tyvärr är ju våren bortsnöad, jag som tänkt att det blir så skönt att gå i vårsolen men icke...

4 kommentarer:

  1. Får jag fråga hur du fick tag i denhär dieten ? Vilken av hennes dieter e det ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fick en kopia på en del, ont blir den ju fullständi när de int e dendär valmennuksen :) men dedär va man ska äta om dagen å ju mycky man ska träna har ja. De e nån kompromissi dieetti så de ska väl bara vara en hälsosam grej, e man övervikti går man ner men e man nära idealvikten blir man bara fastare:)

      Radera
  2. Syrran testa ju de där Jutta superdiettin o de funka int åt henne. De kan o vara när de innehåller aika myky mjölkprodukter så de behöver int fungera åt alla :) ja tycker de e bra att du har fått någå lite tips på hur man kan äta men just så som du säger; bondförnuft! man vet nog själv sen va som känns bra o va som int fungerar :) ingen vits ti klämma i sig massor me grynost o kvarg om de int smakar o känns bra. Man ska ju int heller börja tycka illa om någå maträtt fö att man hamnar äta fö myky av de :) o man ska ju int gå på en diet som e helt extremt annorlunda än vad du äter vanligtvis, för då kommer du int ti kunna hålla på me de länge. Lycka till och hoppas de går bra! :P du får gärna dela med dig på bloggen om din träning o mat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo de e ju just de att de ska vara någo man kan göra ti en livsstil så ja har de mer som en grund, just kvarg e int min favorit så kommer säkert byta ut de ti naturell yoghurt, sen tycker ja att den e ganska vitaminfatti från va ja e van, ingen frukt alls å jättelite bär så ja kommer no att ändra en del, sen äter ja ren nu mycky grynost å ofta wokade grönsaker iställe för potatis eller liknande så där e no mycky som ja vet att passar :) ska försöka skriva lite mer om mat å trening, de känns lite dumt att skriva när ja nu int e nån förebild me sånt men nu ha ja ju någo rätt säkert gjort när ja nu e halvvägs iallafall :)

      Radera