tisdag 11 mars 2014

ommöblering

Hade tänkt ta in en madrass att sova med charlie på på mornarna men så blev jag tipsad om att ha sängen mot väggen och det tyckte jag lät som en bra idee så nu är det lite ommöblerat, får fixa lite noggrannare imorgon då charlie inte sover men såhär blev det. Borde dessutom gå igenom huset med en riktig storvårstädning.. men gör nu sen det med en liten vildbasare :P kanske på söndag att jag skulle hinna ta en våning iallafall så får marcus ha Charlie då :)


Ser ju lite ihoptråmat ut och sänglamporna är helt på fel ställe men det får duga som en tillfälliglösning, eller tills Charlie är så stor att han förstår att inte hoppa ner för kanten, altså en 8 år lång tillfällig lösning? Hans klädskåp måst nu flyttas från knuten iallafall. jaa vi får väl si :P Imorgon blir det att sänka sängbottnet också, ikväll försökte han ren dra upp sej men orkade inte så bäst att göra det före han hoppar ner därifrån också!


Han har bus i blicken dendär pojken min <3 vilken tur att han inte fick destomer sjukt i morse! Har nog så dåligt samvete :( Men alltid ska det väl nånting hända..

Vi tog lite mor och son selfies före tutidags idag. Måst nog seja att vi börjar likna såå till varann nu, mammas pojke riktigt :)

2 kommentarer:

  1. De blir lite hoptråmat när man skuffar sängen mot väggen :D nu e de int så kallt mera men passa på att känna på väggen vid sängen att den int blir hemskt kall när Charlie sover vid den! Matilda sover int vi ytterväggar för dom e så kalla :)
    o ni har en så låg säng att falle blir int just någå, alla ungar far väl i golve i någå skede :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. han ha ju tidigare å sovi vi ytterväggen men nu e ju sängen dessutom vi fönstre men tyckt int att de nu drar endå.. Får si om ja ennu kommer på nån bättre ordning men nu e nu sängen vi väggen iallafall :) å de e väl sant att nu far dom alla i golve i någo skede,, speciellt när dom börjar röra sej, men int vill man ju de endå när han e så liten å int alls kan ta imot själv.. fast mindre skadar säkert han sej som e på de vise slapp att han int tar imot sej, lite somom man sku falla när man e full int skadar man ju sej då heller :)

      Radera