torsdag 13 mars 2014

Jutta

Har följt med jutta ja puolen vuoden superdieetti nu så länge det kommit och tycker om programmet, inte bara såndäna supermega 150kg+ människor utan alla är olika och har olika mål, igår t.ex. var det en flicka som vägde 77kg och ville gå ner i vikt och bygga muskler föratt bli bikinifitness modell eller vad det heter.

 Idag fick jag en kopia på kost och träningsprogram på en juttadiet, tror iallafall att det är samma jutta, eller det är det nog.. Den är uppbyggd så att är man överviktig går man ner och är man normalviktig blir man bara fastare så den är hälsosam och passar alla. Ska nog försöka prova på den, egentligen är det inte någo konstigheter, äta regelbundet, inte hoppa över måltider och hälsosamma råvarår i rätta mängder och så muskel och airobiska träningen på det. Tänker inte heller gå enligt den till punkt och pricka, en dag i veckan tänker jag äta precis vad jag känner för, annars blir jag nog kukku, mitt belöningssystem behöver lite choko och chips ibland.

Nu är det dessutom 2 veckor tills daedlinen för mitt mål för tillfället.. nämligen -20 tills Charlies halvårsdag, -16 står vågen på nu, har slarvat, kan väl bara konstatera det, men oppåt har det ju iallafall inte gått som tur.. Att jag skulle klara målet och gå ner 2 kg i veckan kan jag ju glömma men jag kan komma närmare det iallafall :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar