tisdag 21 januari 2014

tarzan

Här ha vi en riktig joddlade, herrn har hittat dom höga tonerna så han ropar riktigt högt, ibland låter det somom han är jättearg men så skrattar han bara, han övar väl bara på rösten och dom olika tonlägena, inte dendär gamla whiskey rösten mer. Nu ligger han under sitt babygym och joddlar åt sina vänner som hänger där.

Busen, idag (eller iallafall en halv timme tills han kakka ner den) har han på sej en body gamlamofa köpt åt honom och me & i byxor mommo köpt. Tycker så om färggranna kläder på honom, men det kanske jag sakt ren :) Han blir bara vildare och vildare denhär gossen, otroligt vad han ska ha program hela tiden och viftar och sprattlar och pratar, skönt endå att han är jätte lugn då han är nånstans borta och vild bara hemma.

Fötterna är roliga att undersöka men bara då man sitter, ligger han får han inte tag på dom, ligger bara och tittar på dom, då han har lugn att titta på dom utan att dom far runt. Lite ska man gäspa ibland också :P

Tutten Marcus hittade åt honom i Borgå, ennu också helt för stor så han blir lite fundersam då han får den :P

Nästa måndag har vi rådgivning, ska bli roligt att se hur han växt, nu har han börjat få domdär babykorvarna och ser inte mer lika mycket ut som en gammal gubbe så jag gissar på att han ätit bra och gått fint upp i vikt :)

4 kommentarer:

  1. Hur tänker du sedan förklara för ditt barn när det blir äldre att varför du lade ut bilder på det på internet o skrev om alla den "första upplevelser" så allmänheten kan läsa?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen vet ens hur Internet och världen ser ur den dagen. Dessutom när jag skriver tänker jag att vad skulle jag själv ha ryckt om min mamma sku ha skrivit dehär om mej. De ja skriver är endå vanliga babygrejer, alla babysar har knip i magen och använder blöjor, alla lär sej skratta, jollra och röra på sej. Handlar det sen om mer intima saker skriver jag absolut inte det, självklart tänker jag på vad han senare kan tycka, därför skriver jag inte allt, såna är nog alla bloggar, man kan tycka att man får läsa allt fast man bara får se från ett håll. Sen väljer alla själva vad dom delar med sej av i sitt liv, själv är jag så öppen att jag skulle ha svårt att inte dela med sej.

      Radera
  2. Dom där höga ljuden är nog roliga, när det blir en plats där det ekar måste man ännu också testa hur det låter. Det nya ljudtestet vi har, är att Oliver sätter handen i munnen o försöker komma fram med olika ljud. Det är nog faktiskt emellan svårt o veta om han bara komenderar leksakerna eller blir arg. :D

    Det där med fötterna är roligt o. Fast nu när Oliver har börjat ta fast i dom på ryggen blir det svårt att byta blöjan. Det var ett stort glädje när han fick stortånan första gången i munnen. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha :P de e så rolit att följa me när dom provar på nya saker å upptäcker världen :)

      Radera