tisdag 28 januari 2014

klapp och klang

Idag var vi första gången på klapp och klang, det är kantorn i församlingen som håller i en sånhärn sångstund för barn varge tisdag morgon.
Charlie är väl kanske lite liten ennu egentligen, men han skrattade och hade roligt endå, mäst skrattade han nog när han såg dom andra barnen men säkert tyckte han om sångerna också och att dansa var roligt, instrumenten vi hade i ettpar sånger åt han bara upp. För mej är det ju också roligt, att få träffa lite till eckerömammor är ju roligt :) När det var färdigsjunget tog dom fram en stor leksakslåda och dom som ville fick leka och en del åt mellanmål där medan mammorna fick ta en kopp kaffe och skvallra lite.
Det enda för oss lite dåliga är att det är redan klo.9.30 så jag fick ju väcka Charlie redan klo.8 (som förresten sov så snällt i egen säng inatt, nu när jag äntligen bestämde mej och inte fick dåligt samvete och plockade tillbax honom i vår säng ;P) mitt i sömnen, som tur är han alltid glad fast han blir väckt, nästan så han är gladare då jag väcker honom än när han väcker mej.
Vi kommer nog fortsätta gå där, men kanske inte varge vecka nu när han är så liten iallafall, men då det passar och vi känner att vi orkar stiga upp ska vi nog gå. :)



Vi börjar ju ha riktigt många babyhobbyn nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar