fredag 17 januari 2014

Dagens syssel

Sitter här nu med tända ljus i sovrummet och lyssnar på x3m och snusandet av en liten filur, så trött han var efter dagen, redan 19,30 började han gnugga sej i ögonen och gnälla så värmde vällingen som idag smakade, wuhuu, utspedd till 1/4 välling 3/4 bröstmjölk dög den, får väl nu såsmåningom ge starkare blandningar. Iallafall klo.20 sussade han redan. Marcus är på träningar och grannen var just här och lade på primer på skorstenen, imorgon slätas skorstenen ut och på söndag ska de kaklas! jeee! äntligen börjar det hända saker, som tack för hjälpen har vi bjudit hit grannarna på middag på söndag, numåste jag bara komma på vad jag ska laga :)

Idag har vi fått riktigt mycket frisk luft, på morgonen gick vi genast ut och gå och gick in till byn där Charlie fick leka med sin kompis (dom är nog så otroligt söta tillsammans!) och jag fick umgås, äta smörgås (varför är det alltid så gott med smörgås hos andra? hemma är det ju aldrig gott..) och dricka te. Vi funderade lite över att börja gå på klapp och klang, har förstått att det är lite som det man på finska kallar muskari, sånger och ramsor och sånt, tror charlie skulle gilla det massor, han tycker så om när man sjunger för honom. Sen gick vi iallafall tillbax hem, 10-11 km blev det väl sammanlagt så några gram fett borde väl ha rykt får vi hoppas :P Sen tog vi en kort liten tupplur tillsammans tills marcus kom hem. Och nu är dagen redan slut, va den gick snabbt då!

Jag är så glad över att ha träffat flera trevliga människor i samband med att charlie kom! Såna man har saker gemensamt med och lever i samma skede av livet lixom :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar