onsdag 8 januari 2014

Julklappar

Såhär lite sent tänkte jag visa mina fina klappar :)

Det största och gemensamma med marcus var pengar som vi fick denhär för, har härtills varit riktigt bra, lite att vänja sej med skärmen som är kosketusnäyttö och windows 8 som är nytt för oss.


Kokböcker, nån som vet vad jag tycker om :P receptsamlingsboken skall jag nog göra riktigt fin, med bilder och favoritrecept :)



Lite olika saker till köket, ljusgrejor, en film, en tvål, tackarosor och sånt roligt :) nån vinflaska och chokladask fick vi också men det är antingen uppätet eller i skåpet. Just det en pyamas eller hemmadräkt fick jag också, men den var i tvätten då jag tog bilderna och nu är den på mej :)



Av marcus fick jag kahvakuulan jag önskat mej, en gasbrännare till köket som jag också önskat mej, en kompis åt ugglan jag fick förra året och en mumin lykta. Dessutom fick jag en förpackning ispåsar för att han vet att jag tycker om att äta is och öppna paket :D

Trodde att vi "bara" skulle få pengar eftersom vi önskat oss det och bådas föräldrar sakt att dom inte köper nånting utan ger en peng men speciellt mamma hade lite svårt med det och hade dessutom köpt massor av saker och nu är det ju roligt med paket att öppna också, pengarna räckte ju till datorn endå :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar