torsdag 23 januari 2014

funderat

Nu har jag tagit en liten funderare och än så länge har jag kvar bloggen som den är, om jag nån dag orkar ta reda på hur man blockerar bara en ip adress tänker jag blocka den kommentaren kom från, fast det stoppar ju inte att använda en annan så lite försvårar det ju saken.. Vill iallafall att dom godhjärtade människorna som vill följa oss ska ha möjlighet till det, till dom andra kan jag seja att är det nånting som irriterar. är fult eller annars bara inte passar behöver man inte läsa, ennu mindre kommentera dumt. Är det nån som är sur på mej på nåt sätt kan väl den personen ta upp saken med mej och inte blanda in oskyldiga barn.
Ja kommer no tänka över vad jag skriver och lägger ut för bilder ennu mer i fortsättningen så det kommer troligen bli ennu mindre inlägg och mindre oitressantare bilder, tyvärr, tråkit att de finns männskor som bara ska förstöra, men ja vill faktist int dela med mej av vårt liv till såna personer. Dehär betyder ju också att de kommer bli mer overkligt här, tidigare har jag försökt ta upp både upp och nerförsbackarna i barnfamiljslivet, nu blir det nog mer bara uppförsbackar, shopping och skrap på ytan. Tråkigt men så känns det nu..

11 kommentarer:

  1. Sorry för den tidigare kommentaren, visste inte att den skulle såra så mycket. Det var ju ändå bara en människas åsikt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du lärde dej nånting nu då, den dagen du själv har barn kommer du säkert förstå känslan när någon hoppar på ditt barn med nånting helt onödigt. Och hoppas du nångong lär dej att man inte behöver seja allt man tänker, vissa saker kan man hålla för sej själv, både för sitt eget och andras bästa, man kan hålla sina åsikter för sej själv om man inte har nånting bra eller konstruktivt att seja.

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    3. Jaa det måste ju vara förbryllande för en så stentuff tjej som Jennie när fula kommentarer verkligen kan sårar.

      Radera
  2. MEN VA! Fy för den leden då en del uppenbarligen har missat viktiga grundstenar i hur man beter sig, (det må vara hur det vill med att alla har rätt till en åsikt, men rätt att förolämpa har man inte) man blir ju upprörd hur fula personligheter det finns. Usch.

    Angående anmälan, fast det nu kanske kan verka krångligt borde det inte vara så svårt att göra själva anmälan, sen är det ju frågan om hur och om det går vidare, men oberoende får ju personen i fråga en anmälan på sig, eventuellt böter. Är osäker på om det går under ärekränkning, eller om det inte är "tillräckligt" (sett ur lagens synvinkel) eventuellt klassas det under smeda och förolämpning. Oberoende så kan man, och skall man ställa ner foten, om man bara orkar ta itu med den rättsliga processen. I varje fall inser ju den berörda personen kanske sitt ofredande och tänker till nästa gång.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har så rätt :) de tycks vara pop att göra saker vi skulle kunna göra polisanmälan av nu i vinter, redan andra! :D Nåja, kanske denhär människan vet till nästa gång den kommer att tänka på nånting att tänka efter en extra gång före hon kommer ut med sin åsikt... man kan ju hoppas så iallafall, annars väntar nog ett ganska ensamt liv på henne.

      Radera
  3. Fy sån kommentar. Absolut ingen grund att säga sånt! Charlie är ju hur söt som helst, så som alla barn! :)
    Tråkigt med såna läsare, förstår bara inte varför folk årkar läsa en blogg bara för att skriva elaka kommentar. Är väll så att personen i fråga inte har det så bra själv, samt massor med extra tid...
    Jag kommer att sakna din öppna stil att skriva om saker, just därför fastnade jag för denna blogg. Ärligt skrivet om både dårliga och bra händelser i vardagen.
    Kämpa på, och du verkar som en underbar person! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) om jag känner mej själv rätt kommer jag ha svårt att skriva oöppet, så tror det nog kommer tillbax till det ganska snabbt men just när det gäller Charlie inlägg kommer det nog bli mindre, mina egna tankar om annat får man ha hurdana åsikter somhälst om så dom kommer nog bli som förut, ja får se, idag känns det mer somatt jag inte skall låt mej påverkas av oempatiska människor... :)

      Radera
  4. De e nog tråkigt med näthatare. Den människan visste troligen nog också att hon skulle såra dig, alternativt är hon duktigt empatistörd i annat fall. Lustigt att hon erkände vem hon var ändå, man tycker hon skulle krupit ner under en sten och skämmas istället men de finns ju tyvärr människor utan skam i kroppen också. Att lilla C är supersöt de behöver du ju int höra för de e ju självklart, men som en annan mamma blev jag sympati-arg me dig och ville ändå skriva nåt.. :) hoppas du fortsätter skriva med gott humör och blockar eventuella idioter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var faktist överraskad att "den skyldige" kom fram helt själv, ankdammen som är så liten, alla känner alla och en såndän kommentar gör nog inte att man ses som en så hemskt attraktiv person.

      Radera