fredag 3 januari 2014

rådgivning

Idag var det då rådgivning igen, herrn hadeväxt fint, 6,5 kg och några gram tung och 64cm. Huvet följer sin kurva igen så vi behöver inte träffa någon läkare förens sen halv års kontrollen då. Vaccin fick han, ett i munnenoch i vardera lår, rotan smakade lika illa i herrns tycke som förra gången och sen hamna han ennu vara stilla och få stick så lite lessen blev han nog, när det var över visste han inte om han skulle gråta eller skratta så han gjorde båda på samma gång men sen vannendå skrattet som tur. Annars sa rådgivningstanten att han ser så frisk och välmående ut man bara kan se, han skrattade och charmade och visade hur fint han rullar :)

Han har nog inte visat få nånting av vaccinet heller, inga rådnader och inte har han varit extra gnällig heller, gav endå en panadol vid 19 tiden ifall han skulle få lite kroppsvärk eller så, han kan ju inte seja själv så tänkte att det gör väl ingen skada att ge en, det är ju dessutom så vanligt med lite feber också så han fick nu den. nu ligger vi båda här under täcket och väntar på att marcus kommer hem från träningarna, försökte lägga honom i egen säng, tänkte att han somnar för sej själv som han kan göra annars så får jag lite egentid att läsa lite men nej, såfort jag la ner honom började han skratta och möblera om mad nallarna, sen hängde och drog han lite i mobilen varefter han fick tag i sänghimmeln och ropade till och då var han helt intrasslad i den, sen rev han halvt loss spjälskyddet och då gav jag upp och tog honom här brevi, nu ligger han här och fiser under täcket, en riktig filur.

Har lite planer på att börja ge kvällsvälling åt honom i hopp om att slippa klo.1 amningen, sa det hos rådgivningen och hon tyckte det lät bra att ge antingen välling eller gröt, har köpt risvälling och jag kan nog börja ge det redan men nästa besök ska vi få lite mer råd när det gäller att börja äta, annars ska jag nog försöka helamma till halvt år men just kvällsvällingen blir nog att testa tidigare.

Köpte hem av denhär, nån som har erfarenhet om vad som är bra?

3 kommentarer:

  1. Stor gosse!
    Den där vällingen började vi med i ca 3½ måns ålder och den sjönk bra åt henne! majs våga ja int testa då direkt och morot va int hennes favorit :D
    När hon blev äldre så testade jag ju andra som är från 5 och 6 mån uppåt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja tyckt å att denhär lät lixom lindrigast för magen :)

      Radera
  2. Vi tänkt o prova på dom där Valios vällingarna :)

    SvaraRadera