torsdag 1 augusti 2013

Trött dag

Har haft en såndän trött dag igen så ha hela dagen legat och myst med nadja och cessan som också tycks ha haft en trött dag. Sen när marcus kom hem fick jag lite energi och fick sån lust att baka så blev lite focaccia till tortellinin vi åt till middag och chokladmuffins med nougat på. Kändes nästan som en lyxmiddag. Vi brukar ganska ofta äta tortellini, såndäna färdiga man kan köpa vid färskpastan, annars lägger vi bara typ en klick turkisk yoghurt på och så blir det lite som snabb och billig mat ( ett paket kostar ju typ 1,50€ och brukar köpa 2 så en middag på 3€ för 2 pers är ganska bra) idag la jag lite olivolja, äppelcidervineger, salladskrydda och en klick crème bonjour med kantarellsmak som vi råkade ha hemma och så focaccian till så blev det ju och kännas superlyxigt. :)
Muffinsarna blev inte och se ut som mycke men blev just sådär lite degiga i mitten som jag vill ha dom och nougaten på toppen gav det lilla extra mums! Ibland får man mumsa till det lite! :)
Marcus tycks också vara lite piggare idag så nu har han tagit tag i tröskeln til vardagsrummet som stått halvfärdig sen vi flyttade hit, nu fick han iallafall köpt ett verktyg så han inte behöver riva golvet och ändå får det snyggt så nu blir det gjort, sen blir det nog en tv kväll :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar