tisdag 5 november 2013

Shopping

Dagen har gått åt till att planera och beställa julklappar och planera Charlies rum. Nu är allt ganska långt färdigplanerat på hur rummet blir och det ska bli färgrannt, lekfullt och tryggt.

Beställde 2 st sånhäna små stolar, ska hitta någo kiva litet bord ti de ennu, kanske någo loppisfynd som ja kan måla i nån kiva färg? :)

Som tapet blir det färg och forms molntapet, bara på en del av rummet, en och en halv vägg närmare sagt, låter konstigt men andra delen av den halva väggen är alltså skorsten. Tapeten har nån slags plastyta så den är lätt att torka av ifall det skulle råka komma fina täckningar annanstans än på pappret.

Annat i planen är en hylla för böcker som han själv kommer åt, typ ikeas dendär med 4 st fyrkantiga fack, klädskåpet blir med samma princip som i vårt sovrum men från taket fastsatt, golvet har vi redan hemma som skall läggas in och panelen på "fönsterväggen målas vit, sen nån fin säng och en liten läs och mys hörna/koija. Tänkte först på en grön matta som skulle se ut som gräs men nu började jag fundera om det endå får bli en såndän bilmatta, dom är ju så roliga att leka på :) dessutom fick charlie en lite retro aktig tavla med robotar av sandra, den tror jag får hänga ovanför sängen.

De e så roligt att planera ett rum fullt av lek och fantasi :)


2 kommentarer: