lördag 30 november 2013

Lillajul

Första lillajulen som familj är nu firad :) Vi började dagen med lillajulsmarknad på jan karlsgården, för er som inte är från ön kan jag berätta att det är en "gård" med jättegamla byggnader brevi kastelholms slott, jättemysigt för sånhänt alltså. Det var bara snön som fattades, annars var stämningen på plats. Vi bytte några ord med några bekanta och shoppade lite godheter, rökt fisk och julgodis kom vi hem med, passade på att lyxa till det med Mercedes choklad, en påse cola med mörkchoklad och havssalt blev det, hon gör nog världens bästa choklad! fick en ask av hennes praliner till BB också av famo och fafa dom sa att jag skulle spara några och bjuda åt mamma och pappa när dom kommer men måste väl erkänna att det inte fanns kvar nån då mera, får väl bjuda dom på en pralin nån annan gång :)
Sen hem och fixa lite julfint och laga mini julmiddag och sen fick vi besök av en av marcus kompisar för lite kaffe/glögg och nu lite kvällsmys framför tv:n.
Måst erkänna att jag senaste dagarna tyckt lite synd om mej själv och tyckt att jag och Charlie hamnar sitta ensamma hemma bara hela tiden då marcus arbetar och tränar men nu känner jag mej lite mer uppsakattad igen :) Kanske det stämmer som rådgivningstanten sa att man som nyförlöst är lite mer känslig än förut, tycker det är värre än under graviditeten faktist!

Bästa dagen på länge iallafall, hela familjen samlad och alla har varit på bra humör och umgåtts tillsammans :) <3


här har ni hemsidan till mercedes chokolaterie, måste göra lite reklam för det är ju så himmelskt gott! Dyrt är det ju men man äter faktist hellre 2 praliner av domhär än en hel ask av typ fazers och varge pralin är ett litet konstverk. Lite en känsla av pieni suklaapuoti om ni sett filmen :)

2 kommentarer:

  1. lite liknande som lilla chokladfabriken i Borgå :) älskar deras choko! fast de e dyrt men man behöver bara köpa några o så e man nöjd :P deras glass e också otroligt god!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja ha aldri vari dit men man borde no nångång fara :)

      Radera