tisdag 12 november 2013

dagen

Blev endå en riktigt bra dag när ja bestämde mej för att vi går ut på en promenad i regnet för att tvätta bort det dåliga huöret över bilderna. Charlie var duktig och somnade i vagnen och sov just passligt en kvart ennu efter promenaden så jag hann ta en dusch, de var ingen lång promenad men försökte gå ganska raskt och valde att gå åt hållet med backar så kände mej lite svettig faktist, nu skall vi nog komma igång och såsmåningom börja gå längre sträckor! Dehär med sovande har blivit både bättre och sämre, nu totalvägrar han sova annanstans än i famnen, max. 5-15 min går det sen vaknar han och börjar gnälla, har försökt ignorera gnället ifall han skulle somna igen men gnället blir till skrik, bättre går det därför att han börjat sova 4 timmar istället för 3 timmar i sträck och det gör mycket för mej! Domdär timmarna klo. 1-5 kan jag sova riktigt ordentligt sen blir det såndänt ytligt tupplurande annars.

annars har vi inte gjort nånting! bara umgåtts, fast det är väl inte ingenting det heller :) nu under dagarna har Charli börjat skratta med ljud då han blir riktigt glad och oij va sött det låter! dessutom är han så stadig att tar man i händerna och hjälper till med balansen stiger han upp och stöder på benen! självklart får man vara lite försiktig för sen mittiallt håller ju inte musklerna mer men vi har våra små jumppastunder varge dag :)

har fått hem lite julklappar också, undrar va de riktigt försegår på packnings avdelningarna?? adlibris hade skickat allt rätt förutom en bok som de skickat två av, på räkningen är det endå rätt alltså en, ellos hade skickat istället för ett dynvar ett två pack toppar, perfekt i min storlek och just såna jag använder här hemma som amningstoppar fast dom jag tidigare haft är från hm, på räkningen tog dom betalt för dynvaret endå men tänker inte orka krongla med någo ändringar för kan ju använda domhär och dom är säkert mer värda än dynvaret, så får ellos skylla sej själva :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar