söndag 23 juni 2013

beebisaker :)

Nu har vi valt ut dom sista lite större grejerna åt bebben (tror jag), vill bara få hem sängen nu och fixa med sänghimmel och mobilen och allt så det faktist finns nånting annat än vagnarna som påminner om att snart har vi en till familjemedlem. Dehär med att välja saker är nog svårt, man vill ju ha de allra bästa och finaste åt en så fin bebbe på samma gång som priserna på beebissaker kan gå hur högt somhälst! Dessutom vill man ju köpa rätt saker så inget blir oanvänt eller att nånting viktigt fattas, dessutom vill man ju att allt ska vara så praktiskt som möjligt. Vi försöker att kompromissa och köpa en del sånt som vi faktist vill ha och en del begagnat som duger bra, tror inte bebben har så stor skillnad om hur modernt allt är. :P

Brio Primo bilbarnstol, denhär köpte vi precis sån vi vill ha nämligen med bas som går att lägga fast också med bälte och inte bara med isofix, dessutom var just denhär färgen på rea (sku säkert annars valt den mörkare men denhär e också fin) så vi fick den för 169€

Skötunderlägg som formar sej med bebbens kropp och dessutom är snyggt och var tillome av dom billigare, har tänkt oss ha som skötbord vid kanten av lavoaren där på bordet och sen ska vi se på ikea efter nån slags hylla med lite korgar och sånt till att ha alla blöjor och krämer och lite kläder säkert och sånt på.

Spjälskydd till spjälsängen med elefanter, funderade om det är tråkigt med svart åt en beebis men å andra sidan är det svart vitt dom ser bäst och så passar alla lakan till.

Mobile som snurrar och låter till spjälsängen den också med elefanter :)


Nu skall jag blanda ihop en plättsmet så blir det muurikkaplättar med massor av jordbubbar såklart till efterrätt/kvällsmat, mumsfilibabba! :)

1 kommentar:

  1. 179e fick ja betala för vår röd-svarta stol :) den väger ju ingenting när den e tom, som tur! :D

    SvaraRadera