söndag 2 augusti 2015

rummet med rörelse

Är de någo rum som helatiden endras i är det sovrummet, det lever nog allra mäst med familjen och blir därför lidande, rejält. Idag har vi iallafall möblerat om lite.

Charlies säng fick bli flyttad från vår fotända till fönstergluggen, där har han en riktigt mysig egen hörna nu, hoppas bara han går med på att sova så "långt ifrån" oss nu men han blev snällt och sova där iallafall ikväll, la täcken och dynor breve då han är van på morgonnatten att bara krypa över till oss så ifall han inte minns att nu är där ingen säng utan golv.

Helheten av denhär sidan av rummet. I hörnet står babyns klädskåp som inte passar ihop med nånting i hela huset men är jätte bra storlek just för babyklädskåp, små hyllor så allt hålls i högar.

Spjälsängen fick bli på samma plats som den var med charlie men skuffade nu vår säng mot den och det blev riktigt bra, ellerså att jag faktist kan tänka mej att låta babyn sova där, för vi är såpass nära då s¨jag fast kan ha ena armen genom spjälorna, marcus konstaterade att de va ju praktist ska babyn ha mat slänger ja bara in ena bröste mellan spjälona... Visst e dom ju långa men vet int om dom endå så långa är :D Korgstolen som sällan används men som ger lite värme till rummet fick flytta breve sängen.

Och här har de int hänt nånting, sku så villa ha en stor ny byrå, denhär är med från mariehamn lägenheten lika som sängen men tycker inte alls dom passar in i huset nu, sku villa en såndän skärgårds/lexington känsla i sovrummet som domhär inte alls ger, att byråns ena låda är sönder så den inte går fast ordentligt gör inte saken bättre.. Samma storlek eller varför inte rymligare sku den nya också få vara. Spegeln har jag inte hittat nån bra plats frö heller, när långväggarna är svagt sluttande och kortväggarna ena har dörr och andra fönster blir det så lite väggyta, domdär kvadraterna där mitt på golvet far lixom lite hukkaan, dåligt planerat...

Babyns säng blev bäddad och en speldosa och hund fick bli och hänga på sängkanten, idest int hänga upp mobilen, med charlie var den mäst i vägen och han tittade endå int på den dom få gångerna han låg där...

Charlie ska prova alla babyns saker, får se hur de går när babyn kommer och ska använda dom!

Sängen sku provas många gånger och hunden kom han ihåg att var hans så får se om vi ennu får plocka bort den därifrån :P

Hoppas dehär nu sku vara en fungerande lösning en tid framåt! För övrigt känns det somatt vi har städat hela dagen men att ingenting endå är gjort, måst nog skriva en lista på saker som ska göras dag för dag före babyn kommer. Nu ska iallafall håret färgas i en lite piggare nyans till hösten!


2 kommentarer:

  1. Du måst skaffa en sån spjälssäng var du får bort ena sidan så kan babyn sova i egen säng men helt breve dej :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. onödiga utgifter när vi ren har en spjälsäng :) så har vi ju dedär sängstommen som e ganska bred å längre ner än madrassen så ja vet int hur de sku funka, de blir ju som ett dik där emellan, de sku nu vara att fylla ut me någo filtar då men äh.. krotit, då kan babyn lika bra sova me oss :)

      Radera