lördag 8 augusti 2015

Lite mer tyngder som fallit

Nu börjar jag igen känna att tygnderna fallit från axlarna, Gårdagen var en riktigt bra dag, rådgivning på morgonen vilket såklart var lite stressande, beror no på att dom inte har några sommarvikarier och bb tar hand om rådgivningen vilket innebär att det alltid är olika barnmorskor och ingen har riktigt koll på nånting... Frågade iallafall efter operationstiden och fick som svar att den kommer nog på posten de görs sådär 2 veckor före beräknat.. hmm.. de va igår sa ja och då blev de lite fart så hon ringde till op var dom konstaterade att jaa de borde ju vara bokat för längesen men tydligen ha de int blivi gjort, till min lättnad fick vi iallafall tiden till torsdag som önskat! Så nu kan jag känna mej lite mer lugn. Efter det passade vi på med charlie att köpa med hem lite lyxlunch från eckerö fiskbutiken som stängde för sesongen idag utan att vi varit en enda gång dit i sommar! Tur att vi endå hann en gång, jättegott och inte alls dyrt heller.



MUMS! Vi köpte varmrökt lax, romsås och rökta räkor, dessutom ska resterna ätas idag bara marcus fått charlie och sova tänkte jag :) Lax har jag inte ennu heller lyckats få charlie att äta, han bara spottar ut det men räkorna tyckte han var goda.

Till efterrätt blev det bär som sandra hade plockat åt oss, resten for i frysen så vi i vinter får goda smoothien, vinbär i smoothie är förresten att rekommendera ocm man vill ha en frech och lite syrlig!

Idag har vi igen haft en såndän härlig familjelördag, förmiddagen for mäst bara till att slappa medan charlie stod men skorna på vid ytterdörren och var påväg till simhallen, ska jag aldrig lära mej att hålla tyst om roliga saker som ska hända? Sa nämligen att efter dagsvilan far vi och simma, nå, tror ni han sov? Näää... Klo. 12 gav vi iallafall upp och åkte och simma och oij så han njöt, vårt vattenmonster! Efteråt blev det vårrullar och glass på simhallens thai restaorang.

Imorgon blir det nog bara att vara hemma och pyssla på, om vi då int hittar på nånting plötsligt :) Nästa vecka går väl mäst bara till förberedelser av det sista så allt är klart för babyn att komma och så blodprover och besök hos narkosläkaren, har bestämt dessutom att jag ska försöka unna mej mycky vila och mys med charlie nu sista tiden (vilket betyder att det blir inget skura från golv till tak) känns att det behövs, trötthet och sammandragningar har varit senaste dagarnas tema men det är väl inte så konstigt, babyn är ju färdigbakad :)


Just det! tänkte ju helt glömma, en stoooor tyngd som fallit, nämligen bilen! Vi hamnade ju göra en stor dyr remppa på den och när det var gjort märktes det att den har ett större oljelekage, nu har dom iallafall kommit fram till att det går på förra remppans garanti så allt som blivit förstört av oljan och lekaget fixas på bilfirmans bekostnad, puuust... Annars sku de nog ha blivi att föra den till skroten och gå några tusenlappar till på minus med den bilen men nu kan vi ju faktist sälja den då den är i skick! Sen är det bara att ha ögona upp för ny och sen att sälja ennu min bil så vi inte är med några extra och istället för 2 små har en stor familjebil, en volvo v70 har vi nog nu bestämt oss för, det känns som ett tryggt och säkert val.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar