måndag 31 augusti 2015

tröööött

Ennu en kväll som jag sätter ner mej i soffan helt utmattad i nerverna. Dehär att natta Charlie med Alissa går inte ennu riktigt som det ska, ikväll tog det 2 timmar, storabror är så nyfiken och ska paija och kolla att hennes lilla näsa är kvar och sätta på täcke och kolla om hon har kakkat och och och att han inte får nån ro att sova... Nå tillslut slocknar han ju nog..

Annars har vi haft en riktigt bra dag, efter dagsvilan åkte vi till stan till fpa och banken, imorgon skall vi tillbax till banken och diskutera vad det finns för alternativ till sparkonton till barnen, sku gärna lägga undan en liten peng i månaden + vad dom ibland får till present på helt skilda konton åt båda. I stan passade vi också på att köpa med lite piknik och gick till en park så charlie fick leka och vi alla äta lite vindruvor och chips och dricka smoothie och trip. Vi hade det riktigt bra där i värmen.


fick så fina bilder på lillfröken <3

Storabror har varit lite mer i farten och hade inte tid till att posera, han har fått en pomppu av grannarna då deras barn vuxit ur sin och den är ju det bästa som finns just nu :)

Ett litet tips om det kniper i magen på beebisen, såhär trivs iallafall vår fröken bra då det kniper lite om man stöder upp benen med en stadig dyna så dom trycker lite mot magen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar