söndag 9 augusti 2015

sovrumsinspiration

Som jag sakt drömmer jag ju om dedär sovrummet och nu har jag tilome en bild i huvet om drömmen. 

FJELL 2-ov vaatekaappi IKEA Massiivipuuta, kestävää ja kaunista luonnonmateriaalia.
Istället för byråna 2 st sånhäna skåp som vi kulle måla/olja i ganska mörkt men genomskilnigt.
RAGNBORG Tyynynpäällinen IKEA Vetoketjun ansiosta päällinen on helppo irrottaa.URSULA Huopa IKEA
Som textiler lugna harmoniska färger och hemtrevliga material. Gardinerna är jag faktist nöjd med som vi har, dom som brukar vara så svåra att pricka rätt, mörkläggningsrullgardiner sku endå vara nånting vi borde skaffa.
FJELL Sängynrunko, jossa laatikot IKEA 4 suurta laatikkoa tarjoavat reilusti säilytystilaa.
Sängen med förvaring under mot fönstret och där sängen nu står en rad med byrån som jag inte hittade några fina av.

NARVA-pöytävalaisinHEMNES Sivupöytä IKEA Helposti avattavassa ja suljettavassa laatikossa on pysäyttimet. Massiivipuuta, kestävää ja kaunista luonnonmateriaalia.
Nattugsborden som vi har tycker jag om och dom skulle passa in ennu. Som nattugslampor tycker jag om domhär som jotex just nu har på special.

Våra "skåpdörrar" har jag lixom lite tröttnat på nu och skulle villa ha nya tyger till dom, som många andra har jag just nu fastnat lite för domhär salmiaksrutorna, färgerna skulle iallafall få vara fler än 2 och gå i blått/grönt/grått nånting där, mer som dynan längre upp i inlägget.

STRANDMON Lepotuoli IKEA
NARVA-pöytävalaisin
I fönstergluggen vill jag nog i fortsättningen också ha en fotölj, en mjuk skön som ser lite lyxig ut. Till den ett litet sidobord, inte just i denhär färgen men i stil åt det hållet likadan lampa som till sänglampor här men kanske i en annan färg eller form?

LIATORP Työpöytä IKEA Siirrettävän hyllylevyn ansiosta kaappiin saa tarvittaessa tilaa myös tietokoneelle.
Till skrivbordshörnet nytt skrivbord eller varför inte bara måla det gamla och lägga nya knoppar? Tyg till anslagstavlan som passar ihop med klädskåpsdörrarna också.

De var väl de i de stora. Tycker om att drömma mej bort och inreda i huvet, sku sen pengarna finnas att förverkliga det sådär bara sku de ju vara bättre än bra men lite i taget blir det nog bra. Sovrummet är nog endå nånting vi får ta tag i den dagen barnens sängar flugit till sina egna rum och den dagen vet vi inte om vårt nuvarande sovrum ens är vårt sovrum eller om vi bytt rum på nåt vis, tiden får visa men alltid kan man drömma och planera. :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar