söndag 2 augusti 2015

familjedag

Igår hade vi en superlyckad familjedag! Den började med att Charlie lät oss ha sovmorgon till lite över 10, efter det steg vi alla upp och åt moronmål tillsammans och åkte direkt in till stan, var till ford utställningen och tittade på bilar och på röda kors marknaden, en sväng genom gågatan där vi tog kaffe och bulla och Charlie fick leka lite i parken, så och handla mat och titta lite i maxingebutikerna under vilket charlie sov, sen direkt hem, byta kläder och iväg på brandkårsdans var vi åt helgrillad gris och charlie dansade till klo. 22.30.

På marknaden fick Charlie åka karusell, det tyckte han var roligt fast han gärna sku ha byti häst mitt i men fick honom lurad att hållas kvar med att påstå att han rider på pippis häst.


Charlie trivdes som fisken i vattnet på dansen och sprang runt och dansade och klappade och skrattade, nån mat hade han inte tid att äta men bra orkade han endå, när första tröttgnället kom åkte vi hem så fyrverkeriet missade vi med 1/2 timme men hellre så än att stå mitt i natten med ett trött barn på dans.

Att busa omkring på danslavan var extra roligt på pausen då det var tomt! Passlig bild här, lekande barn gravid kvinna och marcus lonkku, hmm.. nåja...



Förutom mat och dans fanns det lite olika tävlingar för kararna så dom fick prova på vem som nu påriktigt är starkast, rulla höbal på tid och kasta säck med sand och annat i.

Det var vår första brandkårsdans men absolut inte sista! Jättetrevlig stämning med människor i alla åldrar som hade det roligt. Dessutom är det ju att stöda en bra sak. Inträde och mat tyckte vi heller inte alls var dyrt 25€ vuxna (dessutom hade jag fått en fribiljätt på inträde från jobbet så för mej blev det bara 18€) och charlie var gratis, till det hördes inträde, mat (grisen, sallad och en jättegod hemlagad potatissallad) och en dryck. Sku nästan hoppas på att dom sku ordna dansen lite oftare än en gång i året, sku säkert vara lönsamt och dra folk!

Sånhäna familjedagar är det bästa jag vet! När alla är pigga och glada och vi gör nånting alla tillsammans, det lever man länge på! Jag märkte också hur Charlie njöt av att alla var med och han såkalrt fick all uppmärksamhet, är jag ensam med honom t.ex. på stan blir det ju lätt lite gnäll då jag inte riktigt orkar springa efter med magen och inte kan lita på att han inte springer ut på gatan men när vi är alla kan han gå med en av oss medan andra bär kassar och skuffar vagnen och då blir det direkt en helt annan sak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar