lördag 15 augusti 2015

Liten snabb uppdate

Haloo! :) tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg och höra av oss, har padden med på sjukhuset så blir inga bilder nu men de och lite mer hur det gått får ni bara vi kommer hem.

Torsda morgon tittade iallafall vår lilla trollflicka ut, tjockt långt svart hår har hon så nu är vi en ganska färggrann skala i familjen när det gäller hårfärg :p annars liknar hon mycket på charlie som nyfödd, mycket rundare om kinderna bara. 3720g vägde hon och 49cm lång. Lugn och nöjd verkar hon vara om man inte räknar med första timmarna, då skrek hon tills hon i uppvaket äntligen fick tisu. Annars är det äta sova och kakka som gäller. Amningen har börjat komma bra igång och nu börjar hennes grepp som först var lite litet bli bättre också.

Storabror tycker nog det är lite konstigt det hela och är orolig över "mammas pipiga mage" men har bara visat positiva känslor mot lillasyster såhär långt, tycker det är intressant att titta och vill pussa och paija. Jättebra tycks han förstå när man sejer att mamma måste bli kvar på sjukhuset tills magen är bättre fast han självklart är lite ynklig över att inte få ha mej hemma.

Men mer om allt sen när vi kommit hem, hoppas på att vi imorgon skulle kunna få komma hem, då är hon 3 dygn och har sin andra läkargranskning så efter det borde det vara fritt fram sålänge jag känner att jag klarar av smärtan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar