tisdag 30 december 2014

jul

Julen firades ju som jag säkert berättat hos marcus mamma med marcus systers familj. Tänker inte berätta så mycket, bara för att ja int orkar, utan låter bilderna seja det mästa. Tänker heller inte ta bild på alla klappar, för det bryr sej ingen om endå egentligen. Såå här kommer det :)


Morgongåvan var mycket uppskattad, fart på var det när kusinerna ordagrant rullade runt golvet med tältet, otroligt att ingen fick sjukt!

Skinkmästaren marcus fick äran att skära upp skinkan medan jag stod brevid och gnällde över att "int skär du väl den i för tjocka skivor nu" :P

men bra ble de ju :)

Julmaten. intressant att inte äta "eget" julbord, alla har ju sina egna traditioner men dehär blev en blandning av våra julbord och gott blev det :)

Efter maten kom julgubben, vet faktist inte om Charlie kände igen mofa bakom masken eller om han nu annars bara var kompis med den trävliga gubben som plötsligt stampade i tamburen. Han tyckte i varge famm väldigt mycket om gubben.

Första paketet delas ut, lite spännande tycker kusinen medan charlie chillar i den andra kusinens babysitter, han som aldrig som baby trivdes i den tyckte att det var en perfekt fotölj och satt mer sej lite nu och då :P

Julgubben med sina tomtar.

Lite ska man undersöka andras klappar också.

Charlies minsta kusin och vår gudson.

Charlie tyckte att det var så roligt att öppna julklappar att han blev riktigt tvinni, första sakerna öppnade han och såg på men sen bara flög pappret och han han intens se vad som fanns i paketet före han var på nästa paket, tur att vi delade upp paketen så vi öppnade mammas och pappas paket på juldagen.



I något skede kom vår lilla pojke bärande på famos parfym och med ettrosa spänne i håret :P Nästa dag klippte vi håret på honom :D

Kusinerna trivdes ute i snön på juldagsmorgon, dom har så roligt ihop fast det skiljer 2 år och A nog tycker charlie är lite baby.





På juldagen åt vi middag hos mamma och pappa och på annadagen åkte vi hem och tog med mamma pappa och filip, på måndag åkte vi till uppsala på lite shopping och idag åkte dom hem, imorgon på nyår kommer vi bara att vara hemma, laga god mat, kanske se nån film och bara njuta av varann, precis vad vi behöver <3 Någo juldagsfirande blev det inte heller, har aldrig riktigt förstått mej på dedär, tycker man under julen kan hålla sej med familjen och njuta av snö om sån finns och annars trippa omkring i pyamas och mysa, dessutom är det ju så fullsmåckat att ähh..
Nu borde marcus egentligen vara hemma när somhälst från träningarna och oij vad jag längtar att få ligga och mysa lite före vi ska i säng, har ju knappt hunnit se honom nu på 2 dagar känns det som!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar