måndag 1 december 2014

Alvas 20år

På lördag fick vi marcus mamma med sambo hit, dom kom på natten så när vi vaknade var dom här och Charlies min var nog otrolig när vi gick in till gästrummet och så vem som ligger där, han blev så glad.

En av orsakerna att dom kom var att vi hade lite planer till kvällen, arken hade Alvas 20år jubileum och eckerö hade ett bord där. Det handlade om 3 rätters middag verefter disco disco dans dans! Dethär var tydligen en populär kväll, alla förköpsbiljätter var slutsålda och före klo.23 meddelade dom att nu kommer ingen in mer, stället är helt fullt, veckan innan fickdom boka in en till dj eftersom det såg ut att bli så mycket folk så det var ett rockband och 2 st dj, på olika ställen då såklart. Sånhäna fullsräckade kvällar brukar ju vara pest och pina, nykter står man och svettas i drinkkön men det var faktist inte alls så, vald man lite bar och vart man ställd sej fick man nog bra med dricka och svettades behövde man heller inte.
Klo. 7 på morgonen var vi hemma och i säng efter en inte alls traditionell taxiresa, 14 pers trängde vi in oss i bilen och alla hade roligt och skrattade, eller visst, nån sov väl men de brukar väl vara fler som är lite trötta :P En lyckad kväll iallafall!

Charlie hade varit så duktig, jag som var lite orolig då han varit väldigt mammas pojke på sista tiden.. Han hade inte alls ropat efter oss och varit glad och i farten. Idag däremot har han farit oroligt runt i huset och sökt nånting, troligen undrar han vart alla försvann.. Lite irriterad har han också varit, bitit, bankat, slängt saker och "komentat". Han är just nu exakt i denåldern att han provar gränser, fast i sån ålder är väl barn helatiden men nu är det extra.

Vi har nog haft ett så jättebra veckoslut, att få åka ut en kväll såhär som bara ett par, vara ida och marcus inte mamma och pappa gör nog så bra. Förstå mej rätt nu alltså, att vara mamma och pappa är ju det bästa som finns men för att orka vara en bra mamma och pappa måste man få släppa loss lite nu och då så kan man sen igen ta det lugnt.

Egentligen hade jag gjort det obekväma och tagit bild av maten men... alltså,.. sååå full var jag väl int endå?? Förrätten ser ut att vara tagen i farten? Varmrätten ser man bara en tallrikskant på och efterrätten är suddig... Nää ni får int se maten, men god var den!
Istället får ni se hur jag såg ut, satsade på lite lillajulstema med röda läppar, naglar, skor och smycken. Dehär med skor har jag bestämt mej för att det är så sällan jag är ute att dom gångerna som jag sen är tänker jag inte förstöra med ettpar obekväma skor utan jag vill kunna dansa och springa och hoppa utan någo skavsår, vrickade fötter eller snubblanden och det har varit ett bra val härtills.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar