torsdag 11 december 2014

ivrig! :)

sofflösa som vi är efter att jag snabbare än trott fick våra soffor sålda var vi idag och beställde en ny, en riktig "löhösoffa" blev det, jätteskön! Som vi funderade av och an tills vi bestämde oss att gå lite över vår egentliga budget och väla en påriktigt bra soffa. Soffan heter florida och kommer från em, likadan som på bilden men mörkgrå. Den är verkligen massiv och där sku man nog fast rymmas och sova 2 st i bredd så djup är den, presic som vi ville ha den, fyllningen är blandat dun och typ vadd så den är verkligen mjuk och kuddarna går ju då att puffa upp så den inte blir nersutten. Vi är nog båda jättenöjda med vårt val fast vi hade lite svårt att välja. I slutet på januari kommer den iallafall så tills det är vi utan soffa, men det är nog värt sin väntan! :) 


MILTON Hörnsoffa 0000151420
Valet stod mellan floridan och denhär, men tillslut gick vi på bekvämligheten framför utseende, den sku ha vari jättevacker men den andra var mer det vi tänkt oss nämligen en soffa bekväm att ligga och titta på tv i.

En tavla kom vi också hem med som vi fick lite nerprutad från ett annars redan billigt pris då vi "endå köpt en så stor soffa" men den får ni se senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar