lördag 22 november 2014

dröm vidare..

Drömma kan man ju alltid, just ikväll drömmer jag om ett städigt hus och en god middag bara ja och marcus och att sen krypa ner under täcket och nappa charlie med, men det kan man ju glömma, i förrgår städade jag hela nedrevåningen så det doftade gott och var fint, idag ser det ut somom det inte är städat på en månad, alltså, JA FÖRSTÅR INT! Hur e de möjlit?? Dehär va ja absolut int beredd på när de gäller att skaffa barn, alla andra har ju städigt! Vaför har vi då sånt kaos? Kan int förstå, tror ju nog faktist de största probleme e köke, å att vi har byke å torka här nere men endå.. Mår rikit dåligt av kaoset och det känns att varge "ledig" stund gör jag int annat än städar.. puuust... Och den andra delen, maten, har nån resept på riktigt god, hälsosam mat som passar en barnfamilj, den ska vara billig (på riktigt då) och allt som innehåller, maletkött, korv, höna eller skinka har vi tröttnat på... Help me! 

Måst nog erkänna att jag tagit lite för mycket på mej.. nåja, på måndag är det slut loppisat och då åker dom kassarna ner i källaren till våren, jobb är det som sakt ennu imorgon sen behöver jag inte konsentrera mej på det, julmarknaderna är kvar sen då men snart är dom ju också förbi, och i mitten av december är det jobbets 10-års jubileum i vilken jag är med i festkommiten (inbjudningarna fick jag klara idag, lite rekvisita till program har jag fixat och kakan jag lovat baka är planerad så nästan allt jag lovat mej till är ju klart) jompporna blir på jullov snart och med en liten redsla över att ta ett steg bakåt ska jag nog ha jullov från den också, sen är det ju bara kvar de vanliga då att försöka få dehär huset i sånt skick så man kommer fram utan att ha en känsla av att simma.. vilket känns som ett heltidsjobb, kanske vi sku vara ute hela dagarna i fortsättningen? Så hinner vi int rådda så mycky? Ja sen var de ju julklappar också... de tar int slut.. Va de ska vara skönt att åka iväg över julen! Å då tänker vi sen int stressa över huvutage!

Nej förlåt för dehär klagande.. Den som nu orkat läsa såhär långt denhär kaotiska texten..

2 kommentarer:

  1. Förstår att det är lätt att börja tröttna på samma maträtter när ni ändå lagar mat nästa varje dag :D

    Lite tips:
    Spenatsoppa
    Svampsoppa
    Grönsakssoppa
    Grönsaksgratäng
    Ugnsrotsaker med fisk (t.ex. stekt lax, ugnslax eller något annat)
    Grönsakslasagne

    Hoppas du fick lite ideer av de där och att där sku finnas någå som herrarna i huset äter :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. där e mycky som ja nog sku äta men den större herrn vill ha kött i maten å äter int soppa... men rotsaker å lax brukar vi faktist ha då som laxen e på special :)

      Radera