måndag 17 november 2014

loppis

Äntligen är alla loppiskassar bortförda, bilen var helt proppfull när vi åkte iväg och visst va de mycky som int rymdes men ja hoppas ju på att få fylla på längsmed veckan. Nu håller vi tummarna att vi får sålt MYCKY! Dom pengarna går nämligen också till soffkontot. Får nog åka dit imorgon mot slutet av dagen och si hur de ser ut på bordet eftersom det är mäst folk på tisdagar då borden har bytt hyrare, sen blir det nog troligen en vecka till för vi har såna mängder grejer som vi borde bli av med, eller så om vi tar bord på våren igen då annat har åtgång.

På veckoslutet fick jag ganska bra koll på marknadsgrejerna, gjorde ett schema på vad som skall göras vilken dag och bakade knäckebröd och gjorde såna godisar som kan göras såhär långt på förväg, packade och klara i väntan på marknad.
Idag fick jag samtal om veckoslutsjobb igen dessutom så nu på veckoslutet blir det jobb, sen är det lillajul då marcus mamma med sambo kommer hit och vi skall iväg bara jag och marcus på middag, arken och alvas 20 års jubileum med ett helt gäng andra festsugna typer, det är vi nog i behov av, att få en kväll/natt bara vi två för sånt behöver man i ett förhållande lite nu och då.

En sånhän bild hittade jag på loppisets facebooksida, ser bekant ut :)
Lite svårt dehär med att veta hur man ska rada upp allt, man vill ju få fram så mycky som möjligt utan att det blir så mycket att man inte ser vad som finns..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar