lördag 15 november 2014

today

Idag har vi varit på vift hela dagen igen, på morgonen åkte vi iväg till stan och göra ärenden som köpa symaskinsnål och såna tråkigheter, på godbymässan hann vi också, sen iväg till famo för att hjälpa med lite allt möjligt och så blev vi bjudna på middag. Via butiken och sen hem för attäta kvällsgröt och natta. Simningen hoppade vi över eftersom vi alla varit lite snuviga och småförkylda, har vi lyckats hålla oss ifrån öroninflamationerna härtills vill vi gärna fortsätta med det!

På mässan fyndade vi ett vedställ till ett riktigt bra mässerbjudande. Nånting sånhänt har vi länge funderat på, iställe för dendär ikea  kassen, nu får ikeakassen bära in veden men så flyttas den hit. :)

En suddig charlie hjälpte oss att gräva upp dahliorna. :)

På mässan fick charlie för första gången rida ponny, det var roligt men att hålla i sej förstod han sej inte alls på men hästen var ju rolig såklart, och guppade gjorde det ju! Efteråt fick han klappa hästen på nosen och gjorde det jättesnällt men hästen var tydligen hungrig och naffsade honom i handen så han blev lite rädd, det blev ju inget märke men säkert tog det lite sjukt, vi blev endå kvar och kände på manen lite så han kom över det medan hästen var där. och nej jag är inte gravid fast jag ser uppsvullen som en ballong ut :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar