tisdag 1 september 2015

dagens projekt

Dagens eller rättare sagt kvällens projekt har varit barnrummet. Funderar av och an hur vi ska ha det och just nu käns tanken av att det som nu är charlies rum skulle kunna vara lekrum och gästrummet båda barnens sovrum den dagen dom flyttar ut från vårt sovrum, eftersom dom är så jämngamla tror jag att dom skulle trivas bra att sova tillsammans och ha tryggheten av varann om nätterna, dehär alltså om kanske 2 år...

Iallafall, charlies rum har nu en tid bara varit ett enda kaos, från att vi tog bort spjälsängenhar det hörnet bara gapat tomt och rummet blev mer som ett slagfält av alla osorterade kläder. Ikväll fixade vi iallafall en läshörna som direkt blev populär och nu är charlies klädskåp upprätt så alla 86ans kläder förutom vissa är undanpackade, från och med nu är det 92-98 som gäller, usch vad han växer snabbt, det var tilomed vissa kläder som jag packade undan helt oanvända... Det känns ju lite trist... Som tur kan ju Alissa ärva dom som är någorlunda neutrala, annars måste jag väl nån gång ta tag i att sälja bort.

Nya hörnet, en korg till lite böcker köpte vi ny, annars gick vi bara ut till vår lilla möbelbutik (läs garaget) och plockade en passande matta och fotölj.

Tycker att det blev riktigt trivsamt, min förhoppning är att charlie på mornarna ibland kanske skulle trivas i sitt rum som är breve vårt sovrum istället för att springa ner, då kan man ju ligga och dra sej ennu lite och behöver inte direkt riva upp lillasyster och springa ner.

Andra sidan gapar ennu tråkigt och omatchande men praktist är det fungerande så det får vara så, drömmen sku ju nog vara platsbyggt klädskåp med skjutdörrar på hela väggen men det får vänta.


Böcker är ennu också pop, hade köpt åt honom till födelsedagen busiga bebben borstar tänderna och går på pottan, idag kom han glatt springandes med böckerna och ropade busiga bebben... Nåå.. han fick nu dom i förskått då....

Ett sånhänt hade flyttat in medans jag var på bb, tillsammans med en hel del andra leksaker, ettpar dygn med mommo tycks vara farligt! Charlie tycker jättemycket om det och går och tänder det helatiden så nu fick det flytta till hans skrivbord.

Nu är det bara resten kvar då ikväll, plocka det värsta och se till att Alissa får ren blöja, pyamas och kvällstisu. Nattningen ikväll gick konstigt bra fast det igen blev att natta charlie med alissa som sällskap så hoppas på att ingenting större exploderar just som jag sätter ner mej för kväll. Tänk om man sku ha förstått att njuta av all extra tid man hade för nåt år sen? Eller vetat hur lite man egentligen har att göra? Nå, int sku ja ju aldri nånsin byta ut de ja har mot den tomma tiden! De e ett som är säkert men visst sku de ju vara skönt att nångong ha nån timme dötid :)

2 kommentarer: