söndag 20 september 2015

Lördag

En smått stressig men rolig lördag hade vi.

Det började med brudklänningsprovning och studiofotgrafering, en jättefin upplevelse och härligt att få byta hemmakläderna och ett obårstat hår till prinsessklänningar, mejk och fixat hår! Som jag gissat var det inte så enkelt att hitta en passande klänning åt oropotrionerliga mej utan den sku behöva måttbeställas men en hittade vi som satt bra med lite trixande, inte endå så att man kan visa upp på modevisning då problemet var att brösten inte hölls innanför men till biler fick vi det att funka, nu väntar jag bara på att dom kommer upp! Klänningen var otroligt fin och ENORM!

Sen var det dags för det lite mer oglamorösa familjelivet och ett besök hos rafaels och titta på alla stora maskiner, kan ju berätta att charlie var i himmelriket!


Allt sku provköras!

Visst tyckt väl ja också att de va lite rolit att si alla maskiner på nära håll :P

Sen var det grillfest på shemat, på vägen dit hade det hänt en hämsk dödsolycka och vägen var full med utryckningsfordon, en personbil och motorcykel som krockat och humöret sjönk en del. Kvällen blev endå mycky lyckad och vi åt mängder med god mat och badade bastu, charlie tyckte det var roligt och var med och bada bastu och simmade i poolen med "gubbana". Vid midnatt kröp vi under täckena så vi orkade upp idag morse för en fullsräckad dag igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar