tisdag 8 september 2015

back to vardagen

Första hela "normala" veckan inledd då. Igår fick charlie vara hemma ennu men idag och imorgon är det dagis, första dagen efter ett långt sommarlov gick bra, som om han int sku ha vari ledi heller. Dom hade skogsdag och det är ju troligen charlies favorit och han lär ska ha farit runt med näsan i blåbärsriset och ätit massor.

Sådär annars tycks det ha landat för charlie att Alissa verkligen kommer bli här, på samma gång som han vill pussa och krama och hjälpa till har han börjat testa henne lite, hur hårt kan man krama och paija? Dessutom märker man lite svartsjuka när det gäller tuttarna, han tar gärna hennes tuttar men tar man då  en av hans åt henne blir de ett hurrja liv. När jag ammar har han också börjat behöva hjälpmed nånting just då på sekunden och får han som svar att han får vänta lite flyger leksakerna.. Helt normala reaktioner ju men dom tar ju nog på krafterna domdär temppona både för föräldrar och barn. Jag försöker när det bara finns möjlighet att ge tid åt bara honom, läsa böcker eller pyssla nu vad somhälst men med bara honom och jag märker hur han njuter då men det är ju inte sådär bara att hitta domdär stunderna heller. Nåja, det lättar väl när han blir van.


Nu är det babysmys i soffan som gäller hela kvällen för denhär mamman är TRÖTT! Somtur var inte jag den enda utan charlie somnade just passligt 2 minuter före marcus skulle iväg på träningar så jag kunde natta charlie medan marcus hade alissa, det går lixom dubbelt snabbare då :)
Idag var vi förresten på faderskapserkännande, hohho såna gammaldags grejer... Nåja, nu är pappren iallafall ivägskickade till domstolen eller magistraten eller vart dom nu ska så hon har en pappa till pappers också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar