måndag 28 september 2015

läkardag

Idag var det 6 veckors läkare för alissa. Allt var bra tyckte läkaren, bara håret han undrade över varifrån hon det riktigt fått :P Passade på att prata lite om magen med rådgivningstanten också, jag märker ju att den bråkar fast hon inte riktigt skriker över den men det är sådär lite rastlöst grymtande och knysande och så pruttas de. Vi kom fram till att hon nog sväljer luft då hon äter och att vi provar med cuplaton, dehär med magbesvär är helt nytt för mej då charlie aldrig hade destomer besvär, nu har hon iallafal fått första dosen och efter amningen kom det bra med rapar så redan där tycktes det ju ha verkan! Rota vaccinet fick hon nu redan då vi är i borgå då hon är 8veckor då det egentligen ges så vi ville inte skjuta upp hela vaccinationsprogrammet.

Lillfröken <3 tyckte ju charlie var bestämd som babys men här har vi nog en som är ennu mer bestämd :P 

Efter läkaren blev det lite sandlådslek och nu kom jag på att jag nog glömde täcka över den så får väl ennu ikväll gå ut och göra det... suck... Charlie tycker så om att gräva och jag tycker också det är riktigt skönt att ha nånting på gården nu som vi kan göra när vi går ut, dedär med att bara springa runt huset och gå och söka posten börjar kännas lite segt...





2 kommentarer:

  1. Så fin sandlåda! Vad roligt att snart ses! Det där med luftbesvär e nog tråkit, har haft precic lika med båda. Nästan mer nu med Minea. Hon e så myky mer glupi. Äter dåligt tutt så hon e hellre på bröste å småäter/sover vike ju int heller e så bra. Int vet man riktigt vad man ska göra. Bäst verkar de vara att ha i famnen å byta ställningar å sen då cuplaton vid måltid. Med adele gick de om vid ca 2-måns ålder, sådär typisk koliktid fast de nog e väldigt myky lättare med lite pruttar å knysanden som gallskrik!! :o :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lika här, hälst ska man gå runt me henne i famnen så e hon nöjdast, ju mer de skumpar desto bättre :) å när hon suger på tutten klunkar hon ibland så då sväljer hon no mycky luft också... joo lite knysande e int så farlit, rikit årdentli kolik sku no vara tungt!

      Radera