söndag 27 september 2015

kalasande

Nu har vi haft mamma, pappa och filip här och firat lite födelsedag, igår fick Charlie fixat den stora presenten alltså sandlådan. Vi kom fram till att vi gör det på det billiga sättet så till materiel gick det åt hela 26€. Idag bjöd vi famo hit och så hade vi lite kalasmat.

Kanterna byggdes helt simpelt av stockar som var sågade så dom pusslas ihop. marktäckningsduk i gropen och så fylldes det med sand. De lite roliga me dehär bygge va att medan jag var i butiken ringde pappa och marcus och frågade vart sandlådan ska, nå när vi kom hem var den endå på ett annat ställe och alla mina vårökar var uppgrävda, nå så farlit va de ju int men en liten chock fick ja no :D

grannen var med grävmaskin och grävde gropen och hämtade 3 skopor sand som han tidigare grävt upp då dom grävde gropen för poolen, vi har ju som sandstrands sand i marken här, så gubbarna behövde inte gräva förhand och charlie var nöjd som fick sitta i grävmaskinen.


Och idag blev det kalasmat, till middag blev det hotdog, köttbullar med hemgjord potatissallad och smörgåstårta, till efterrätt blev det glass då charlie ville ha "bara glass ingen kaka". MUMS!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar