söndag 12 juli 2015

sommar och sol

Idag har vi haft en riktigt skön dag utan att ha gjort egentligen nånting, jag har pyamas ennu också och charlie hade kläder på sådär 10 minuter tills han hoppade i sin nya pool med kläderna på....

Charlie har hjälpt marcus att gräva i lådan med mer och mindre viktiga papper.

Så hämtade han kameran och sa mamma fota och satt sej på en hög med dynor så allvarligt.

Jag har suttit och njutit i solstolen och vaktat en simmare.





Charlie har njutit av sommaren och den nya poolen han fick igår, förra sommaren köpte vi en såndän stor barnpool, 3x3 meter eller vad den var men denhär modellen var nog mycket bättre då vattnet faktist hinner bli varmt och man kan byta det fast varge dag då den är så liten. Enda problemet med den är att man inte får bort pojken från den! Han blåste bubblor i vattnet och "dök" och simmade runt och låg på rygg med huvet på kanten och hade det skönt.

Nu skall lillherrn såsmåningom i säng och jag ska iallafall göra ett försök på att stapla lite ved, marcus har flitigt varge kväll huggi och högen minskar sakta men säkert.

Förresten! Igår tog vi lite mag/familje bilder på stranden, väntar på att få dom så ska ni också få se! Inte det lättaste att få charlie att vara med där man sku villa ha honom men det blev nog många bra! Hoppas bara magen ser någorlunda ut, denhär gången är den mer kaljamage bara, eller så låg och bred på någovis att det ser ut att den bara hänger... Men det blev säkert bra. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar