torsdag 30 juli 2015

Namn

Dehär med namn har jag börjat fundera mer och mer på, marcus är ju av den åsikten att han inte kan seja varken nej eller jo om något namn före han har sett hur beebin ser ut så han stänger av örona när jag kommer med namnförslag :P Men kanske jag här endå kan avslöja mina favoriter.

I början av graviditeten hade jag ett flick och ett pojknamn som var starka favoriter Sally och Nikolas, nu har jag endå lite kommit över dom av nån anledning och favoriterna just nu är Ellie och Alissa i flickväg, pojknamn är svårare men Loui är ett namn jag länge tyckt om. det måste ju vara ett namn som passar ihop med Charlie, gärna ett namn som är lite ovanligare men inte konstigt.
 Svårt endå alls att tänka när jag inte alls vet vad marcus tycker om namnen, det är ju endå vi tillsammans som skall komma fram till ett namn, med charlie vet vi faktist inte ens vem som kom på det, jag har för mej att jag kom på det men nångång sa marcus att han kom på det så det var ju verkligen ett namn som vi enades om bra och det kommer vi säkert göra denhär gången också, får väl igen sitta på bb och prova på olika namn tills vi hittar ett som båda tycker är rätt. :)

2 kommentarer:

  1. Ja tyckt om tanken du hade nångång att dina barns namn ska sluta på ie :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. nå därifrån kommer väl lite ellie :) men de blir ju så begränsat då å så hitta ja int så mycky kivoga... sen va de nån som sa att dom e väl int kor dom kan väl ha hur olika namn somhälst så tänkt ja lite om :D

      Radera