onsdag 16 oktober 2013

Resa

Nästa vecka blir det att första gången åka till borgå över veckoslutet med herrn. Känns nog lite spännande :) måste skriva en lista på allt vi ska ha med, blir ju lite mer packning nu. De ska vara resesäng, bröstpump, tuttflaskor, blöjor, kläder, tuttar, filtar jaa... Mycky smått och stort! Nån som har bra tips om när det gäller att åka med en såhär liten? Vi kommer självklart ha hytt så vi kan vara där största delen av båtresan och så tar vi bärselen till båten också. Sen ska vi försöka tanka fullt med mjölk och byta rent i byxorna, före vi är iland så kanske han sen sover hela bilresan, kanske också pyamasen på klart så det sen på natten bara är att flyttaöver till sängen.

När vi är i borgå har vi tänkt hålla oss mäst hemma hos mamma och pappa och säkert hos marcus pappa så får den som vill träffa Charlie komma dit vi är på en kopp kaffe. Att börja åka runt överallt blir nog för mycket.

Ska iallafall bli roligt med en liten miniresa :)

2 kommentarer:

  1. Jag tror int de e så stor skillnad med dess mer åkande. Beror förstås på barnet (magont eller dålig på att äta eller sova). Bra ti vänja babyn att åka lite tycker jag :)
    Främst kanske då att man själv håller bra hygien då där e mycke människor på en båt. Men skönt e de ju att ha hytt och kuna amma och vila där. Vi var ju på första kryssning med Adéle när hon just blivit 3 mån, då va vi ju hela dagen ännu och gick i stan så de va ju lite annat. Men ja böt också till blöja och pyjamas och matade tösen före vi kom i hamn tillbaka på kvällen så ja bara kunde lyfta sovande babyn i sin säng från bilstolen.
    Ni har nog en så söt och duktig lite gosse! Helt otroligt så dom växer där i början, har riktit tittat tillbaka på Adéles babybilder.... ha hon verkligen varit sådär liten!?! :'D Kram på er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja dedär me handhygienen e no vikti! Han e no så söt å dukti joo å sant att va som växer! Just lå han bara å va beebi å nu kräver han ren program å när han e vaken ommman int helatin har ögonkontakt å grimaserar å leker börjar han knysa att si mej nu :p

      Radera