måndag 21 oktober 2013

4veckor imorgon

Imorgon fyller lilla charlie 4 vekor! Veckorna bara schvichar förbi och herrn bara växer, matvrak som han är har han börjat få en ordentlig dubbelhaka :p men det skall små bebbar ha :) annars är han så lång och smal att jag riktigt undrar vart han lägger all mat han äter :p 

igår och idag har han bara sovit och ätit, han är säkert trött efter alla gäster så nu passar han på att vila upp sej före vi igen skall iväg på resa, på onsdag natt åker vi iväg och är på torsdag morgon i helsingfors, riktigt skönt att resa på natten så får vi sova hela resan. Har skrivit en lista med allt vi ska ha med till honom, vi kommer att komma utan bil så har tänkt ta med blöjor och sånt så det räcker för resan så får vi sen i borgå direkt fara till butiken och köpa så blir det lite mindre att bära.

Nånting som känns riktigt spännande som vi skall göra på lördag kväll är att gå ut och äta och fira vår 8 års dag bara jag och marcus, kommer nog kännas konstigt att lämna honom med mamma men hon har ju faktist tagi hand om oss 3 och en hel del på dagis så månne det inte ska gå bra :p på samma gång blir det nog skönt att få äta utan att amma på samma gång eller ha honom i famnen eller tänka att snart kommer han villa ha mat :p vi måste ju till vara sånhäna tillfällen då dom kommer, det är ju inte bara att föra till våra föräldrar då det känns så som många andra kan göra. På samma gång tycker jag inte det gör nånting, det är ju vårt barn och vi som skall ta hand om honom, visst behöver man lite tumistid också men man får väl passa att ge en puss medan man fyller diskmaskin medan han sover ;p nånej.. Men jaa.. Nu ska ja int skriva så mycky igen.. Här är lite bilder vi tog just :)

Han e ju så söt på alla bilder så kan ju inte välja bara nån :p
Sen blir man lite trött på fotande och somnar mitt i :p
Lite kan man endå grimasera i sömnen om  man spottar ut tutten och det lite kniper i magen :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar