söndag 6 oktober 2013

Dagen

Idag var den stora dagen då vi fick åka hem :) nu får vi börja den riktiga vardagen och hitta våra rutiner här hemma :) 

Vi började dagen med herrns första bad nu när vi äntligen slapp kanylen.
Dehär me bad var inte någon hit för herrn precis, han skrek som aldrig förr och blev riktig röd hela pojken! Nåja, nu ska han väl lära sej att tycka om badet bara han blir van :)

Efter badet kändes allt lite bättre fast lite sur var han nog ennu över att ha blivit nerblött sådär.
Inte nog med badet, sen kom ennu en gubbe som kallade sej för läkare och experimenterde allt möjligt med herrn, det var ju också ganska förfärligt tyckte herrn, alla reflexer var iallafall bra och annars också allt bra.

               
Sen fick vi åka hem, åkte en sväng via ishallen var herrn bara sov och nu sitter vi hemma på soffan och myser. Dräkten han har på sej fick han som present och den är så mysig, lite stor ennu men han växer så snabbt så snart är den nog helt passlig, en liten pepparkaksgubbe är han i den :) borde ta bilder på alla fina presenter han fått både med posten och till sjukhuset, så fina saker allt och hoppas att jag inte glömt att tacka någon i allt ståhej! :)

Nu skall vi fortsätta dagen med att bara mysa och njuta av att vara hemma och inte behöva stressa iväg ikväll och inatt får vi sova i EGNA SÄNGAR! :) kommer nog att sakna sjukhussängen när det gäller att hissa upp huvudämdan då det tar så sjukt att använda magmusklerna men att få sova breve marcus under samma täcke slår nog det :)
  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar