tisdag 8 oktober 2013

Charlie

Nu ska ni få veta vad vår lilla krabat skall få för ett namn, efter många funderanden hit och dit har vi bestämt oss. Skickade kort med hälsning från honom till familjerna och gudföräldrarna och nu har dom kommit fram så nu tänker jag också skriva det här :) en Charlie blir det! Vi kom egentligen på det namnet först på barnavdelningen då vi satt och funderade en kväll och båda blev vi förtjusta i det namnet, vi bollade många namn med personalen också och alla tyckte att han nog såg ut som en Charlie. Från början tänkte vi ju på Hugo men började tycka att det är så vanligt, det är på top listan på namn just nu medan Charlie är stigande. Charlie är nog det perfekta namnet för vårt lilla troll <3

5 kommentarer:

 1. Oj härligt!!! ^^ Ja höll ännu tummarna uppe här i Vasa att det sku bli Charlie, för när ja såg på bilderna så tyckt ja helt att han ser ut som en Charlie!! :D passar jätte bra och perfekt unikt ;) Och supercoolt när det blir C.W, Charlie Willberg! Så unikt namn har nog ingen annan i Finland åtminstone ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo han sir no så ut som en charlie :) vi ville ju ha ett namn som int helt alla har, no föratt de ju e ett vanlit namn men kanske int så vanlit i finland :)

   Radera
 2. Fint namn. Jag hade en Charlie på en förskola som jag jobbade på, men det var när jag var i Stockholm.
  Om vi sku ha fått en pojk så sku han heta Hugo efter min farfar =). Men nu blev det ju en Evy istället.

  /Sarah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Evy e ett fint namn, ha aldri hört de förut :) rolit me ovanliga namn! e de ett gammalt namn eller varifrån kommer de?

   Radera
 3. Hitta det i min kalender när jag gick igenom namnsdagarna. Tror det e ganska gammalt.

  /Sarah

  SvaraRadera