tisdag 15 oktober 2013

Han kan dendär killen

Oij oij, känner medlidande med såna som har kolikbarn... Ikväll var första kvällen Charlie var riktigt omöjlig, eller omöjlig var han inte, jag kunde bara inte trösta honom. Efter att gästerna gick och jag fått maten uppvärmd och tagit en tugga vaknade han efter att ha sovit en riktigt kort stund. Han skrek och skrek, 1 1/2 timme, jag försökte med alla knep jag härtills lärt mej, bröstet dög inte, blöjan var ren, han hade passligt varmt, jag böt kläder ifall nånting skavade eller var obekvämt, jag skumppade på honom, lekte flygplan, sjöng, provade med speldosan... Ingenting funkade... Tillslut dög bröstet och han lugnade ner sej och somnade. Tror faktiskt att han var övertrött och inte bara fick ro att ta det lugnt och sova. Jobbigt när man inte vet vad som är på tok och han bara skriker, det riktigt skär i mammahjärtat att inte veta om han har ont eller vad det kan vara som utlöser ett såndänt skrik så han nästan inte får luft emellan. Somtur har det inte varit oftare! (fast ska vel int seja så då lär de väl bli så varge kväll)

Nu har vi annars bestämt oss över musiken på dopet, det blir sången jag skrev om och vår kompis som idag var på besök skall sjunga den och marcus skall fråga sin barndomskompis om han vill komma och spela piano till den. Det kommer nog bli så otroligt fint och personligt! :) nu måste jag bara maila till hon som skrivit sången (eftersom det inte är någon känd sång så det finns att ta från nätet) och be om noterna och texten, på hennes hemsida står att man kan beställa dom på det viset och då kostar det 10€ men det tycker jag det kan vara värt :)

Sitter just nu och väntar på att marcus skall komma hem från träningarna, han har haft träningar nu 2 kvällar i rad och väntar nog så på att få ha honom hemma imorgon kväll, kanske han får ta nattningen imorgon då ;p fast då lär väl gossen somna på direkten :D en rolig sak när det gäller ordet gosse, på kortet på bb baljan stod det att vi fått en gosse, tycker att det skulle stå pojke på såna kort men det var ganska sött med gosse :)

Vilket allt och inget inlägg det blev igen :p gantt hörrni! :)

2 kommentarer:

 1. Här så skriks det nästan varje kväll. Det börjar efter kl 20 å kan hålla på till å från till kl 24. Det enda som hjälper e att vandra med henne eller att R tar henne. Men man känner sig så usel som mamma när man inte kan trösta henne. Men det går väl över tills hon blir gift ;)

  /Sarah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch va jobbit, ja de värsta e ju när man int kan göra någo.. Men joo de går väl över kan man hoppas :D

   Radera