fredag 4 oktober 2013

Barnrum

Har lite börjat fundera på herrns rum. Förut hade vi ju som plan att det skulle bli mitt gamla klädrum men nu har vi tänkt att klädrummet får bli gästrum, måste bara måtta att sängen ryms in. Vi tänkte så att gäster har vi ändå inte så ofta och dom klarar nog sej med lite mindre dom några nätterna dom är hos oss, viktigare är att herrn får ett praktiskt rum med bra förvaring. 

Har lite funderat på hur rummet skall se ut, skulle villa ha ena väggen med platsbyggda skåp men måste titta runt lite på priser och så.. Iallafall så att det finns rejält med förvaring både till hans kläder, kanske lite handdukar och sånt som nu har det lite trångt och kanske någo leksaker.

Tapeter har vi också funderat på, tänkte först på beige med blåa stjärnor eller blå med beige stjärnor men kom sen på att  det är nog vad jag själv tycker skulle vara snyggt. Vill att rummet är fantasifyllt och lekvänligt. har sett lite på olika fototapeter och har väl mäst fastnat för fisktapeter, det skulle passa åt en liten grabb :) nån som har erfarenhet om varifrån man kan köpa inte allt för dyra men bra fototapeter?

En annan sak jag vill ha i rummet är nån slags myshörna, en madrass och mycket kuddar och nån filt, sänghimmeln som nu är över spjälsängen kan man ju också hänga över sen när den inte mer används, där kan vi sen mysa och läsa sagor tillsammans :)

En av favoriterna när jag googlat på bilder av fototapeter men kanske inte helt tillräckligt lekfull..




2 kommentarer:

  1. http://www.photowall.se/photo-wallpaper/rooms/kids-room
    Ha du hunni kolla den sidan :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. De ha ja int, tack för tipset! :)

      Radera