söndag 6 oktober 2013

Presenter

Herrn har fått så många fina presenter! Mamma och pappa har ju nog också tyckt att det varit ganska roligt att gå till postlådan och hitta paket, det är ju inte alla dagar man får paket på posten som man inte själv beställt.

Åminsby gumor och gufar skickade en söt body och varma tossor :)

Från vaasa kom en handstickad tröja och mössa och vårt slutarbetet som nu var min tur att ha, nämligen pekboken. Dessutom fanns det lite karkki åt oss med tänder som redan är uppätet :p

Av familjebekanta kom en fisubody och Fleese haalaren som vi använt dagligen då vi åkt av och ann.

Grannarna kom över med alfons och molgan body och halkstrumpor.

Min mommo och mofa hade tänkt lite längre och kom med kläder vi har användning för nästa höst, en jacka, ettpar byxor, en body och en pyamas.

Mamma/mommo och pappa/mofa kom med 2 st lingon och blåbär byxor och villervalla body och byxor, också i lite större storlekar. Dessutom hade mamma fyndat på loppis 2 kassar med alla möjliga kläder i olika storlekar så får börja sortera dom :)

En liten skyddsängel kom flygandes i ett kuver från mina kusiner.


Dessutom fick han ju blommorna jag visat tidigare och en massa kort (som ennu är i bilen så tog inga bilder), polarn och pyret "pepparkaksdräkten" och ettpar mjuka strumpor fick han av släktingar och av marcus släkt har han fått pengagåvor som vi bl.a. Tänkt köpa en tripp trapp stol för och sen kanske öppna ett sparkonto på hans namn. Ettpar söta tossor som famo stickat fick han också men dom är nånstans i packningen ennu så visar dom senare :) famo och fafa kom också med ringen som gått i släkten och som dom ville jag skulle få som förlovningsring, den fick marcus ta hand om och gravera om den dagen han tycker det är passligt :)

Har säkert glömt nånting nu... Hoppas inte! Och hoppas verkligen att jag inte glömt att tacka någon för gåvorna! Så roligt att så många kommer ihåg oss på dehär viset fast vi är här långt borta :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar